Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 18. juni 2012

Kødsår og opvask

De dér gnavesår jeg beskrev?
Jeg er færdig med at menstruere i dag, så jeg fik René til at smøre mine lår med det dér salve, og da han så det, sagde han mærkelige lyde. Det viste sig så, at bleen havde gnavet sig igennem huden, og at der faktisk er et kødsår - heldigvis ikke så stort. Men han sagde "Så kan jeg bedre forstå, at du har klaget så meget over det de sidste par dage!" Det er virkelig også noget bæ. Men altså... Hvad kan jeg gøre, andet end at smøre det og håbe at det snart går i sig selv igen. Det var kun slemt i højre side, i øvrigt. Venstre lår var bare lidt rødmet. 

Papirarbejde
Jeps. Jeg er færdig. Jeg har besluttet at jeg ikke gider at lave årsregnskaber, for jeg fik nemID nøglen, og det er umuligt at finde ud af - og så går det kun tilbage til 2008, og selvom vi til næste år skal bruge fra 2008 og smide 2007 ud, så er det alligevel irriterende! Jeg har fået en kæmpe stak papirer som skal smides ud. Det går ikke, at de bare bliver smidt ud i papircontaineren, for der står både adresse og personnummer på. Derfor kører vi lige de vigtigste papirer igennem den dér papir-strimle-maskine (glemt hvad det hedder) og så ryger de ud som strimler. Men det ordner jeg bare en af dagene, det behøver ikke at være nu. 

00:12
Jeg skal i seng inden klokken 1-2 stykker, så jeg har faktisk slet ikke tid til at vaske op nu, men jeg vil egentlig helst have det af vejen nu. Så hvis jeg skynder mig, kan jeg måske blive færdig til klokken 1 - det er ikke så pokkers sent at gå i seng. Selvom det dog er senere end planlagt. Der var bare så meget rod i de papirer. Suk. Men det burde være i orden nu. Og journalmappen er færdig, den fylder næsten et helt ringbind. Vildt, alligevel. Men det er alle mine psyk. papirer, der fylder. Der er jo fra næsten 10 år. Det er sgu alligevel mange sider. Oh well. Jeg har en mappe mere.

Ord
Med disse ord vil jeg dog erklære de næste 3 kvarter for værende opvasketid, og derfor vil jeg benytte muligheden for at sige godnat til alle jer, der læser dette, og som er på vej i seng. Derudover kunne jeg godt tænke mig at er hurtig til at falde i søvn. Så er det ligesom sagt.

Nå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar