Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 3. juni 2012

Første indlæg siden jeg stod op

Jeg har lavet ananas sodavand. Jeg forbinder det med en masse minder, både gode og dårlige. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvad der er flest af. Men jeg er ret vild med ananas sodavand. Bedst på 'Streameren og med Fun One Ananas.

Jeg fik jo sat ting på mine hylder i går aftes, og i nat fik jeg sat min makeup på plads dér. Den har fået en hel hylde. Nice. Jeg har overvejet at sætte min "gamle" reol ind i skabet og bruge den til de ting, der ellers mangler en plads. Ej, altså...! Bordpladerne kommer op i næste weekend (som I nok kan regne ud, så ikke den kommende weekend, men weekenden efter. Om 2 uger). Vi skal have svigerforældrene på besøg på tirsdag, regner jeg med, og jeg håber - håber inderligt - at de kan bære mine cd'er ud til bilen og tage dem med herned. Men de er begge handicappede (fejler det, René har "arvet") og de er tunge, de poser. Så jeg gætter på nej. Men jeg håber alligevel. Man kan jo ikke lade være. Hehe.

Jeg skal have lavet et system med mine tidsskriftsholdere. De skal kunne rumme papirer uden at de falder sammen. I ved godt, hvad jeg mener, ikke? Se på billedet. De hvide kasser på øverste hylde - når man lægger papirer i dem, falder papirerne sammen. Jeg har overvejet et klemmesystem - at sætte dokumenterne sammen med en klemme. Selvfølgelig finde en måde, hvor man ikke kan se det nede fra gulvet af. Der må være en metode.

Ej, for pokker! Jeg er så træt at mine øjne svider.  Jeg har sovet fra 4:30-10:00. Jeg burde da være bare lidt frisk. Jeg regner med, at jeg bliver mere vågen, når jeg har været ude i den friske luft. Ellers har jeg så mange smerter, at jeg må gå i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar