Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. juni 2012

Nej, jeg havde ikke andet at lave end at skrible

Vampire, you feed on the life of the pure heart
Vampire, you suck the life out of goodness

Jeg måtte aflyse lægen. Jeg havde - og har - alt, alt for ondt i ryggen. Jeg havde glædet mig til at få snakket om det - men jeg må jo så få en tid i næste uge. Det er ærgerligt. 

René og jeg sad i går og snakkede lidt om en fælles (tidligere) veninde. René sagde, at han havde været lidt lun på hende. Det sårede mig egentlig lidt, men jeg sagde ikke noget. Han sagde, at det var endt ret brat efter hun havde ligget og tudet en hel skiferie igennem, fordi hun savnede sin mor (det var mens, de gik på produktionsskole sammen). René sagde, at hun var mærkelig. Jeg ved ikke, om hun var interesseret i ham, for jeg snakkede ikke med hende længere. Men tænk, hvis hun var, og det eneste, der skilte dem ad, var at René syntes at hun var mærkelig? Ikke fordi det gør mig noget - men jeg er jo sådan set også mærkelig? René og jeg har heller ikke ret meget tilfælles, og jeg er seriøst en weirdo. Men okay - han var også 6½ år om at opdage sine følelser.

Jeg kan bare ikke lade være med at tænke, at jeg måske lige er en tand for mærkelig til ham? Men ville han så ikke sige det?

Det går ad helvedes til med at sortere mine plader. Jeg har for mange. Det er svært. De skal stå i alfabetisk orden, og når der er så mange er det enormt svært. Jeg har samlet den første hylde. Men det er sgu svært alligevel. Jeg vil arbejde på det i aften alligevel. Jeg skal have ordnet det inden onsdag, hvor Jonna måske kommer. De står jo på bordet.

Min mor har fødselsdag om 1 uge, dvs. fredag i næste uge. Hun har inviteret mig og kun mig. Det er rart. Jeg orker ikke resten af familien for tiden. Faktisk orker jeg ikke nogen, hvis det overskrider min grænse på 2 + René. På fredag er kun mig og min mor + far. Men min bror og svigerinde er der i dag, og ungerne skal være der fra i dag til søndag. I morgen skal min farmor og resten af slænget til Egeskov slot på Fyn - så alle har været omkring. Nu er det min tur.

Jeg skal en hel masse i næste uge. Jeg har egentlig ikke overskud - men jeg er lidt nødt til at ordne det hele. F.eks. skal jeg til gynækolog. Renés far kører ham til Frederiksberg på mandag, hvor René skal snakke med speciallægen, der har røvrendt ham. Vi satser på, at han stadig er der på mandag, og at han ikke har meldt sig syg.

***

Jeg har nu sorteret alle cd'er efter alfabetet, og jeg har nu fået lagt "tal-d" op på hylden, og skal til at ordne "e". Det er fedt nok, men der er langt til Ø. Jeg har tabt flere cd'er undervejs, men utroligt nok er der ingen af dem, der har taget skade.

René ligger og er ved at falde i søvn, klokken er kun 21:15, og han skal ikke sove nu, for så kommer han ind i en virkelig dårlig cirkel. Det går slet ikke. Jeg bliver nødt til at holde ham  vågen - men hvordan? Jeg skal have købt den dér bog, jeg læste i folkeren, den hedder "Min ven Thomas" som jeg tror alle skoleelever i folkeren har læst. Lidt som noget, der SKAL læses. Jeg husker den som værende god, René husker den bedre end mig, men jeg vil gerne have den. Jeg skal snart i gang med at læse igen. Det er bare helvedes svært, når musikken kalder, og jeg ikke kan koncentrere mig om at læse med musik i ørerne. Men jeg må forsøge at komme i gang, for jeg GLÆDER mig til at læse "Mustaine" færdig. Det er sgu også lang tid siden jeg fik den. René gav mig den i bryllupsdagsgave sidste år, og jeg har kun læst 20 sider. Jeg må tage mig sammen, det har allerede vist sig at være en virkelig cool bog. Nu er Mustaine jo også en god, gammel kending, idet han reddede min ungdom, både som en hallucination og med sin lyrik i Megadeths sange. Han var også min første, rigtige forelskelse, lidt mærkeligt at det var i en amerikansk sanger/guitarist og 20 år ældre end mig (jeg var 14 år, da mine følelser indtraf), men han var jo som nævnt min redningsmand. I øvrigt var han bare fantastisk til at ramme mine følelser med sin musik. Og som teenager går det jo lige ind. Men den bog skal jeg have læst. 

Men jeg hører faktisk ikke så supermeget Megadeth længere. Ved ikke rigtig, hvad der skete, men det kommer måske igen på et andet tidspunkt. Jeg har flere forskellige playlister, og jeg har en, der bare hedder "Deth" - som er fyldt med de fedeste Megadethsange. Jeg har også en "MJ" liste med Mijac sange, en "Gaga" liste med Lady Gaga numre - og lister med blandede sange. Det er så nemt, når man ikke gider at sidde og rode rundt i listen - en playliste er så meget nemmere.

Lige nu lytter jeg til Simple Minds. "I'll be alone, dancin' - you know it baby" - I ved vel, hvilken sang det er fra? Det er themesangen fra "The Breakfast Club", "Don't You Forget About Me". "The Breakfast Club" er en 80'er film, som man bare skulle se. Sjovt nok har jeg aldrig set den. Men jeg elsker "Don't You Forget About Me" med Simple Minds. Den sang bliver aldrig for gammel til mig! Men. Sådan er der så meget.

Anja kom forbi her i ... det har jeg glemt. I går, tror jeg. Hun skulle hente sin computer, som René havde lavet for hende. Hun havde taget en blomst med til mig, en "vindheks" eller "heksevind" - noget i den stil. Og hun havde en glasskål med til René, fordi han havde snakket om sådan en. Det er laaang tid siden, og det er sødt, at hun kunne huske det. Men jeg aner ikke, hvordan jeg skal passe den dér plante, så jeg må google det. Hvis bare jeg kunne huske, hvad den hed... Men jeg kan vel søge på lidt af hvert, den kommer jo nok frem. René er alles redningsmand, når det kommer til computere. Han er god til det, og alle henvender sig til ham, hvis der er noget galt. Han kan ikke lide at tage noget for det - så han blev lidt forlegen da Anja kom med gaven (Anja er min kusine).

René vil gerne lave vores nye kabinetter til arbejdsværelset, og han går og leger med tanken om at lave dem af træ. Det er et interessant emne, og jeg er spændt på, om det vil lykkes ham.

Alt for nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar