Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 10. juni 2012

Grum hovedpine og en 100-kroners stigning

Pyha... Den var led. En grum, grum hovedpine! Jeg gik i seng og forsøgte at sove den væk. Det hjalp. I morgen skal jeg huske at ringe til reumatologisk ambulatorium og bede om en kopi af Renés journal. Derudover skal René huske at ringe til en smerteklinik på Frederiksberg og bestille en tid. Hans smertelæge arbejder dér, og vi håber at vi på den måde kan få lokket en afklaring eller et eller andet ud af ham. Vi kommer ikke videre med René, før han har afleveret sine papirer til vores læge.

Og nu har jeg badet og det hele, jeg er klar til i morgen, det er skønt. Jeg overvejer at gå en tur. Jeg åbnede den forkerte skuffe i dag. Jeg skulle finde mine bh'er, og så åbnede jeg den nederste skuffe. Der ligger kun én ting. En kortærmet, ternet skjorte, som jeg virkelig elsker. Det er et år siden, jeg købte den. Jeg kunne ikke passe den, men lod den hænge i skabet, for jeg var på slankekur. "Den kan jeg nok snart passe". Så startede jeg på vægtøgende medicin, og tog i stedet på. Nu har jeg ingen mulighed what so ever for at få den skjorte på. Min veninde samler på tøj fra folk, der har tabt sig eller taget på, som er nyt eller næsten ikke brugt. Jeg overvejede at smide den derned, for lige pt. står sækken med tøj hos mig. Men jeg så  på den. Og tænkte "Det kan godt være, at den er totalt kikset, når jeg engang kan få den på - men jeg vil tabe mig så meget, at jeg kan få den på" - så jeg har udnævnt den til at være min motivation. Når tingene er allermest træls og jeg bare ikke gider at passe på mig selv, og hellere vil æde en hel bagers sortiment af flødeskumskager - så vil jeg kigge på den skjorte og tænke "Jeg skal nok komme efter dig, din slubbert!"

Det er jo i morgen (som jeg nævnte før) at jeg skal til neurologisk ambulatorium. Det bliver et cirkus uden lige. Min neurolog er usandsynligt arrogant, og René kan være usandsynligt nedladende, hvis han bliver udsat for mennesker som Kurt. Vi har været lidt usikre ang. klippekort, for jeg har et gråt klippekort (alle zoner - Hovedstadsområdet, hvor jeg jo hører til) med  4 klip på. Der er 4 zoner herfra og til Roskilde. På et alle zoners kort er der 9 zoner. Jeg har 2 3-zoners klippekort, men vi har 4 klip på hver, så det går ikke op. Jeg troede egentlig ikke, at man måtte dele zoner mellem flere personer, og jeg troede at mit alle zoners kort for længst var udløbet, fordi det siden det blev købt, er steget med 100 kroner. Men vi fik ringet til Movia, og vi må gerne dele 1 klip, der jo så bare er én zone for meget. Alle zoners kortene gælder i 2 timer, og muligvis kan vi nå det på 2 timer, men ellers er der jo 3 klip tilbage, og vi bruger det aldrig. Det er 40 år og en uge siden jeg sidst har skulle bruge et alle zoners kort.

Men neurologen, som vi jo så skal være hos klokken 11:45, må jo så straks erkende, at René ikke kan lide ham og omvendt. Det er noget forfærdeligt rod. Men min mor er bare ikke god nok til det her, og hun er nok ikke så vild med at tage fri fra arbejde for at hjælpe mig, som René er. Men det er jo så også kun 2 timer, han går glip af, og ikke en hel arbejdsdag, som min mor.

Nå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar