Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. juni 2012

Hvor mon mit korpus skal hen?

Holy crap. Jeg har haft kramper i en time nu, og har tabt min telefon adskillige gange, mens jeg talte med René.  Han var på apoteket for at hente min medicin. Nu er Anders her, og han er i gang med at bore. Jeg regner med, at vi aflyser Jonna i dag, og så går ned og køber ind omkring klokken 17, og så tager noget kinesisk mad med hjem - der ligger en kineser lige overfor Kvickly.

Jeg skal have ringet eller skrevet til Jonna og sagt, at vi ikke kan i dag alligevel. Anders er gået på det tidspunkt - men det er rart at have tid til os selv efterfølgende. If you catch my drift. Jeg har derudover en ret voldsom hovedpine. Kom i seng omkring 4:30, og jeg stod op ca. 8:20. Det er fandeme ikke meget søvn. Men altså. Det er jo sådan, det ofte er. Og det er derfor jeg får kramper.

Her er sindssygt koldt! Jeg sidder og ryster af kulde, og mine tænder bliver vist rimelig nedslidte. Jeg burde finde en et eller andet at tage på, men jeg kan ikke gå rundt pga. kramper, og så tror jeg heller ikke, at jeg har noget.

Jeg kan føle, at det snart er tid til at se "A Night At The Roxbury"  igen. Har I set den? Geeenial film! En af Will Ferrells bedste. Den er bare utrolig skæg. Jeg elsker den, jeg er fandeme glad for, at jeg købte den på dvd. Jeg så den første gang da jeg havde Canal+ hjemme hos de gamle - og jeg tror at det omkring 2-3 år inden jeg flyttede hjemmefra, at jeg købte den. Jeg husker den dag, den kom. Jeg skulle til dis.psyk., og var på vej over til bussen, da en bil pludselig dyttede af mig. Jeg vendte mig om og kiggede, og det var pakkeposten. Han gav mig pakken, som jeg kiggede på i bussen. Jeg har set den 3-4 gange, jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af den. Hvis I har set "A Night At The Roxbury" og gerne vil se noget lignende, så tjek "Superstar!" ud. Den er simpelthen så morsom. Den er med Molly Shannon. Uh, og "Step Brothers" - faktisk kan jeg anbefale det meste af Will Farrells bagkatalog, og Molly Shannon er en seriøs komiker. Hun er så morsom. Virkelig. Men: Se de film. Især de to førstnævnte, "A Night At The Roxbury" og "Superstar!" - I vil græde af grin. I hvert fald hvis jeres humor er lidt hen af min.

Nå.

Jeg vil forsøge at bevæge mit korpus ud i køkkenet uden at skvatte! Wish me luck!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar