Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 19. juni 2012

Hvorfor har jeg altid krummer i bh'en?!

Alvorligt
I går fik jeg et epileptisk anfald. Det gjorde jeg også i morges. Det er mange, mange år siden jeg sidst har haft anfald 2 dage i træk. Det gør mig nervøs, for der er ikke andet, der kan gøres. Jeg tager al den medicin jeg kan tåle, men som neurologen sagde: "Der findes ingen nem løsning på det her" - og det er fordi epilepsipillerne enten mindsker virkningen af skizofrenimedicinen, og hvis den ikke gør det, gør det at tager adskillige kilo på. Så der er vitterligt ingen løsning. Ellers må jeg satse på, at  René kan holde mig lidt "i skak" så jeg ikke spiser så meget, og så vælge det præparat, der virker bedst. Og som er det, jeg tager mest på af. Jeg vil tjekke hvordan de næste dage ser ud.

Søvn
Jeg er simpelthen så træt. Det er krampeanfaldet i morges, som er skyld i det - det er jeg overbevist om. Hovedpinen banker min hjerne itu, og jeg er stort set allerede på vej i seng, selvom klokken kun er 13:55. Jeg burde vente med at sove, eller helt lade være. Men efter sådan en rodet start på dagen, kan det ikke undgås. Jer, med epilepsi ved hvad jeg snakker om.

Hvidløg
René har købt en galiamelon til mig - supersødt af ham. Jeg tror, at jeg vil bage hvidløgs flutes til ham senere. Eller... måske skulle jeg gøre det nu? Det er ikke fordi vi har så pokkers meget mad liggende. Det betyder jo så, at jeg ikke kan gå i seng nu. Men gør det egentlig så meget? Er det ikke bedre, hvis jeg kan holde mig vågen? Det tænker jeg helt sikkert. Det tager jo heller ikke monsterlang tid at bage hvidløgsflutes.

Well then
Så er sagen afgjort. Luren kommer først, selvom det måske betyder, at der går lang tid før jeg kan bage. Der kan jo meget vel forekomme kramper, når jeg vågner.

Nå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar