Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 30. juni 2012

Ømhed

Hm. Lørdag formiddag. Der skal købes ind, men jeg bestiller varer fra nemlig i dag. Så kan de blive leveret på mandag. Det passer mig udmærket. Jeg har lavet en liste over det, jeg mener er nødvendigt her i de 2 første uger af måneden. Jeg har været lidt "gavmild", så der er for knapt 780 kroner, inklusiv forsendelse.  Selvfølgelig er der ting, jeg køber nu, jeg så ikke behøver at købe om 2 uger. Men det passer alligevel meget godt med vores madbudget. Mindre, faktisk, men der er ingen impulskøb. Så det er den bedste måde for os at handle på.

Jeg har ret ondt i musklerne i ryggen, faktisk, jeg tror at jeg har ligget for længe og forkert. Jeg gik i seng klokken 2 og stod op klokken 10. Det er kun højre side, som jeg har sovet på, som er øm. Er 8 timer virkelig for meget? Must be. Jeg har drømt sære drømme, ikke så rare, men heller ikke direkte ubehagelige. Jeg har ofte temmelig ubehagelige drømme, jeg ved ikke helt hvorfor. Nogle af mine piller har "abnorme drømme" som bivirkning. Jeg ved ikke, om det er derfor. Jeg har bare mange ubehagelige drømme, og har haft det i lang tid. Så når der kommer en rar drøm imellem, er det med at holde fast i den. Jeg husker drømmen, hvor Peter elskede med mig, men jeg husker stadig drømmen om klassefesten og Marilyn Manson bedst. Det var den fedeste drøm. Har I hørt om den? Jeg skulle til klassefest, det var et 10-års jubilæum, og man måtte tage en ven med. Jeg tog Marilyn med, fordi han var en god ven. Vi kom til festen, og vi drak os så sindssygt stive, at vi knapt kunne gå. Marilyn og jeg væltede rundt foran skolen og tog billeder med et kamera - billeder, hvor tingene var udtværede, et par fødder, en hånd - totalt tilfældige billeder, taget i en kæmpe brandert. Da jeg vågnede, var det med en rar følelse, for det havde virkelig været hyggeligt. Jeg blev helt ked af, at jeg ikke er venner med ham i virkeligheden, selvom vores venskab nok ikke ville være sådan, hvis det rent faktisk var der.

Megadeth. Lytter til dem nu, "Architecture of Aggression" - en af de fede fra "Countdown To Extinction".  Jeg vil læse i dag. Jeg lover hermed mig selv, at når jeg har sat nogle flere cd'er på plads - så vil jeg læse. Jeg mangler en hulens masse cd'er, så jeg sætter ikke dem alle på plads nu. Men jeg vil ordne nogle af dem. Det synes jeg er fair nok. Jeg skal også bruge bordet på mandag, hvis jeg får bestilt varer fra nemlig. Det er rart med et udpakningsbord.

Fuck hvor har jeg ondt i ryggen! Godt at det kun er ømme muskler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar