Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. juni 2012

Når ens ven måske er på vej til sur røv

Gnavesår
Mine bind er begyndt at gnave. Det plejer de ikke, men det gør de denne gang. For fanden, hvor gør det ondt! Jeg kan ikke selv smøre derinde (ved lårene) og jeg nægter at lade René rode ved mine lår helt deroppe, når jeg har menstruation. Jeg har ondt når jeg sidder, står, går og ligger. Ondt. Hele tiden.Min menstruation er ved at slutte nu, den synger på sidste vers, og den startede i fredags. How about that. Mine menstruationsperioder bliver kortere og kortere. Nice. Derfor kan jeg snart smøre lårene, og så bliver alting bedre.

Black
Jeg skamlytter til "Throw Down" fordi den er så cool - men også fordi den har et virkelig godt budskab. Jeg ved, at Black og Gass selv har komponeret denne vidunderlige sang! Og jeg gentager: Hvis jeg ikke havde giftet mig med René, og Jack havde været ledig - så havde jeg snuppet ham. Jeg er så fascineret af Jack Black, der er noget ved ham, jeg bare elsker. Hans humor, i hvert fald. Den rammer lige ind i min. Og jeg kan godt lide den måde, han snakker om sig selv på. Det er simpelthen så skægt. Han synger fantastisk, og han er en dygtig guitarist. Han er en sindssyg god komponist, hvis man gerne vil have det skægt. Og for så lige at smide det sidste oveni, så er han ret lækker. I hvert fald med det dér smålange hår, som han havde i videoen til "Tribute". Åh... Jack.

Faxe Kondi Free
Nu, hvor vi har "brudt forbindelsen" med Kvickly, kan vi ikke længere få den geniale cola. Ingen af os kan lide de andre billige colaer, og vi har hverken lyst eller råd til at købte de dyre. Den eneste, vi har drukket, har været Pepsi Max, men ingen af os kan rent faktisk lide den. Derfor bruger vi primært Sodastream. Det er lækkert, man kan selv bestemme sin smag osv., men jeg er blevet lidt af en Faxe Kondi Free luder. Det smager simpelthen så godt - og der er ikke den tørre, klistrede eftersmag. Det er en genial sodavand til når der skal ekstra hygge til filmaftenen. Ellers fortsætter vi med 'streameren. René og jeg havde den største trang til "rigtig" sodavand i går, så René gik på tanken. Jeg kunne ikke gå med på grund af sårene efter mine hygiejnebind. Men vi snakkede i telefon hele vejen derned, og hele vejen hjem. Jeg sidder derfor og drikker den sidste rest af min Faxe Kondi Free - jeg skred tidligt i seng i går, og fik ikke drukket det hele. Yeah. René taber mange ting og vælger mange ting. Måske er det en bivirkning fra medicinen? Hmm... Nej, så var den kommet med det samme.

Kærlighed
Hamid har set en smuk pige på "Black Market" - en datingside for metal-elskende folk. Dvs. hun har været inde og kigge på hans profil, og nu vil han skrive en hilsen i hendes gæstebog. Jeg må nok håbe, at jeg et eller andet sted håber, at han ikke får en kæreste, der tilhører en speciel gruppe af mennesker. Han er ikke til metal hele tiden - der er persisk musik, dansktop, techno, pop og alt muligt andet ind over, og han er meget rastløs og kan ikke være sammen med andre i længere tid - plus han sidder i en anden verden, når man er der. Han er til stede - men så alligevel ikke helt. Han bliver SÅ skuffet hvis han får en kæreste, der f.eks. elsker metal, og Hamid så skifter over til børnesange. Så vil hun højst sandsynligt skride, og jeg synes at det er bedre, hvis han slet ikke får en kæreste. Jeg ved godt, at det er ondt, og jeg ved godt, at jeg i stedet skulle glæde mig på hans vegne hvis han får en kæreste. Det er bare svært for mig, når jeg på forhånd ved, hvad der vil ske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar