Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 9. april 2013

Aftensmaden er i fare!

"There's a new sheriff in town. And she's not taking crap from anyone!"

Jeg sidder og spekulerer over, hvordan jeg skal formulere mit næste essay. Jeg har jo lavet nogle forskellige, om ting jeg går op i, eller som jeg ved noget om. Og jeg vil her til aften lave et om angst. Meningen var, at René skulle være med inde i stuen og skrive (jeg skriver i hånden, og René tegner lejlighedsplaner) her til aften, men han ligger og sover. Jeg ved ikke, om han vågner inden det er for sent. Under alle omstændigheder vækker jeg ham klokken 21. Der skal han tage sin aftenmedicin. Men jeg kan sagtens sidde og hygge-skrive selv. Det gør jeg så ofte :) Jeg synes bare at det kunne være sjovt med sådan nogle små essays omkring (for mig) spændende emner. Jeg kommer også til at lave nogen, som er specielt omhandlende bands som f.eks. Marilyn Manson (som jeg tænker på nu, når jeg hører "You Can Leave Your Hat On" af Joe Cocker?! - det er ikke Marilyn Manson jeg ellers ville forestille mig som den fødte stripper).

Jeg har ikke fået lavet aftensmad endnu, for ingen af os har været sultne. Problematisk, for det er ved at være lidt sent, hvis jeg samtidig skal skrive. Men OK - jeg behøver jo ikke partout at spise sammen med René. Han kan vel godt underholde sig selv, når han alligevel sidder foran fjernsynet. Jeg vil sige; hvis jeg ikke er sammen med ham under spisningen, behøver han ikke at skifte "Criminal Minds" dvd'en ud med "The Simpsons" dvd'en. Det er også sygt mange dvd'er at have. Jeg mener at der er udkommet 20 sæsoner eller sådan noget. Jeg kan ikke huske det. Jeg holder ikke styr på det længere. Men vi er nået til sæson ... hmm... 15, tror jeg. Vi plejer at se to afsnit om dagen. Ét mens vi spiser, og et når vi har spist. I går så vi det allerbedste afsnit, der er lavet. Det var mig, der ville se det. Det er det dér med Homers band, "Sadgasm", som skabte grunge - faktisk skulle Homer på en måde portrættere Kurt Cobain. Episoden hedder "That 90's Show" - det er bare... Wauw.  Jeg kan ikke huske hvilken sæson det er i. Slå det op på google og tjek wiki, hvis I vil vide det.

Nu er klokken 20:50, så jeg smutter - jeg kan høre Renés vækkeur gå i gang igennem min musik. Jeg må hellere sørge for, at han kommer op :)

Hav en god aften!

"Don't take the green acid! That's for the bassplayer"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar