Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 18. april 2013

Når svigermor rager på ens brugte trusser

Pyh... Overstået. Nu vælger jeg selv, hvor lang tid der skal gå før næste gang jeg skal ud! Ingen lægeaftaler eller noget. Lækkert, ikke? Men selvom det (for første gang) var skræmmende hos KBJ, var det alligevel hyggeligt. Vi kom blev enige om, at min dårligdom kan skyldes for meget medicin. Derfor er jeg foreløbig sat 5mg ned i Abilify, og jeg går ud fra, at det næste er Seroquel. Jeg tror, at det vil virke. For meget medicin er også en bitch.

Mens vi har været væk, har min svigermor vasket op, ryddet op og redt vores seng. Det er lidt småpinligt. Hun har lagt mine sure underbukser fra i går sammen og lagt dem på min seng med resten af det kluns, jeg havde på i går, inden jeg gik i bad. Det er dejligt, men pinligt  :S - hehe...

Jeg har fået nogle af prøvesvarene fra KBJ i dag. Mine levertal er en smule forhøjede, mit kolesterol ligger som det skal, men mit stofskifte er for højt. Det skal ligge mellem 0,5 og 4,0, og mit ligger på 5,7. Muligvis skal jeg i behandling for det også. Men i det mindste er mit kolesteroltal pæne!

Jeg glæder mig til Katja og Holst kommer i morgen. Ikke så meget fordi de kommer (selvom det glæder mig rigtig meget), men fordi jeg får muligheden for at være værtinde og lave den perfekte middag. Det vil jeg nemlig supergerne!

Jeg er sulten, selvom jeg lige har spist. Jeg gætter på, at det er Delepsine, der gør sit indtog igen-igen. Det gør den jo jævnligt. Det bliver altså dejligt, hvis jeg kan få fjernet noget af den psykofarmaka, jeg tager, for så virker antiepilepsimedicinen bedre. Det er min teori. Ved ikke om det er sandt, jeg ved bare, at den medicin, jeg får, nedsætter virkningen af den antiepileptiske :)

René har købt en ekstra af min yndlingskuglepen,som gik i stykker i går, men som han lavede. Han er så betænksom. Det er han dog næsten hver dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar