Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 29. april 2013

For mange Piratos = mavepine

Jeg har hældt medicin op. Jeg har tømt postkassen. Hvad siger I så? Det er ved at vende for mig. Til det bedre! Men mit kaliumtal er faldet igen, så mere piller og flere blodprøver. Lykke. Men psykisk går det bedre. Jeg er stolt af  mig selv, jeg det har jeg grund til at være.

René sover, og hans moster har fødselsdag. Han har ikke skrevet tillykke, så jeg har ringet, men hun tager ikke telefonen - de er nok ude at spise. Det er sgu også et dumt tidspunkt at ringe på. Klokken 19. Men når René sover... Jeg vækker ham om 20 minutter, tror jeg, for han skal lige sidde lidt inden han skal ned og købe ind. Det kunne jeg da i hvert fald forestille mig. Selvom butikkerne først lukker klokken 22. Det er meget rart at være i god tid, vil jeg tro :)

Vores bestilling fra Stereostudio kommer i morgen, og vi skal have bestilt fra nemlig i dag, så de kan levere deres varer her i morgen. Det vil passe mig fint :) På torsdag køber René nok træ, hvis hans mor gider at køre ham i Bygma, og så kan vi komme i gang med arbejdsværelset. Awesome. Da jeg var ude i opgangen før, for at tømme postkassen, var der den dejligste duft af sæbe. Det har der ikke været i al den tid Göran har boet ved siden af os.

Jeg glæder mig til at få ordnet både cd'er og køkken, og jeg regner med at få ordnet begge dele i dag. Jeg er jo ikke blevet færdig med at vaske mine cd covers af, så det fortsætter jeg med i dag :) Så er der opvasken, og SÅ: projekt Poul Pava.

Pyh... Jeg er godt nok træt... Jeg har ellers luret den i dag... Men ok; man bliver mere søvnig af at sove for meget. Men men. Jeg skal ikke sove nu, selvom René gør det pokkers indbydende. Tarvelig, er han.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar