Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 28. april 2013

Jeg laver en Duff-man! (Simpsons)

Jeg har været ude at gå. Ja, det har jeg, bare stop med at klappe. For det endte rent faktisk med, at vi gik ind på tanken og købte slik og sodavand. That's right. Jeg var INDE i en butik. Jeg gik rundt og udvalgte mig en slikpose og den sodavand (mmm... Faxe Kondi Free.... Laver en Homer)  jeg gerne ville have, og så gik vi hjem igen. Og jeg var kun oppe på en 7'er i panik på vej derned, og jeg græd kun lidt på vejen hjem! SÅ BØJ JER I STØVET OG KYS MINE FØDDER! Ej, okay, Jeg kan ikke lide når andre rører mine fødder, så I behøver ikke at kysse mine fødder... Men I må gerne tilbede mig ;) Hæhæ.

Jeg har i dag (som alle andre dage) en virkelig slem humørsvingningstendens. Jeg er okay det meste af tiden, men jeg har perioder, hvor jeg er meget vred. Det går ud over René. I dag sagde jeg til ham "Hvordan jeg kunne falde for dig, fatter jeg simpelthen ikke". Eller... "sagde" og "sagde". Jeg halvråbte det på en yderst snerrende måde, fordi han forsøgte at opnå min opmærksomhed ved at "bumpe" ind i min arm flere gange og sige "Mon amour" eller sådan noget. Jeg giver ham også alt for lidt opmærksomhed. Lige pt. er vores eneste samtaler om, hvad der skal på Renés madder og hvad vi skal finde på til aftensmad, og hvad vi skal se mens vi spiser. Jeg sidder her. Foran min computer. Jeg har tusind dokumenter åbne og laver en million ting, og ellers sidder jeg i stuen og skriver eller er kreativ. Af og til tager jeg lure. René ser Youtube, serier, han har på dvd og ellers sover han. Vores forhold er mærkeligt lige nu. Det lader ikke til, at René synes det. Jeg vil forsøge at give ham mere opmærksomhed. Det er bare irriterende, for det eneste vi har tilfælles er intet. Vi har ingen fælles interesser. Men jeg kan jo selvfølgelig lukke mine projekter ned for en times tid, og smutte hen til ham og give ham en god fodmassage. Det ved jeg, at han godt kan lide :) Og det er da en form for opmærksomhed.

Det tror jeg faktisk, at jeg vil gøre nu. Så vil jeg gemme resten af min 'Kondi og smutte hen til min stol som står derhenne :) Det bliver sikkert rigtig hyggeligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar