Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 24. april 2013

Bare fordi jeg ikke nåede at komme i gang noget før...

Mand! Jeg har haft supertravlt i dag - og jeg er ikke færdig. Jeg er i gang med lister. Lister! Jeg ÆLSKER lister.  Faktisk elsker jeg dem så meget, at jeg har siddet med lister hele dagen, bortset fra, da jeg fik lyst til at skrive en anmeldelse om Saxo - nogen af jer kender måske firmaet. Jeg sætter et link ind længere nede :)

Men som I kan regne ud, er jeg nulstillet på produktiv-kontoen, men i det mindste har jeg fået lavet en komplet liste over alle dvd'er i alfabetisk orden, og nu er jeg i gang med musikken. Der er så over 350 cd'er, og det er flere end dvd'erne - men jeg tror nu, at jeg nok skal få det ordnet. Ikke i dag. Jeg skal megatidligt op i morgen. Min far henter mig 07:45. Så har vi et kvarter ekstra til en tur, der normalt tager det halve. Men myldretiden er slem, og lægen har praksis i Solrød Strand - det er et af de steder, hvor det er allerværst.  Men jeg stoler på, at min far har styr på det.

Men nu er klokken snart 20, jeg er næsten færdig med at lave mad, og jeg skal også i bad. Ja, det rimer, men jeg kan ikke på siddende røv finde på nogle andre ord. Jeg er ved at løbe tør for tid... Lidt uheldigt at komme i gang så sent. Men okay: 100% min egen skyld.

Jeg skal også have fundet noget tøj frem til i morgen, jeg skal ikke senere op end 6:45, måske 6:30, og så nytter det ikke noget, at jeg skal rende rundt og lede efter kluns. Jeg har jo muligvis kramper. Meeen... Jeg håber på, at jeg ikke får kramper. Det vil jo bestemt være det meste optimale. At jeg ikke får kramper.

Nå, men maden er ved at være der.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar