Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 10. april 2013

Dagens sidste blog

Jeg ringede til min mor i dag. Hun sagde, at jeg er deprimeret, og at det er min depression, som forårsager min angst for at gå ud. Jeg sagde til René, at min mor mener at jeg er deprimeret, og han sagde, at han mener at hun har ret. Jeg sagde at jeg jo bare har en del dårlige dage, men han sagde, at jeg jo bare han nogle gode dage. Er jeg deprimeret? Jeg havde ikke tænkt over det selv, og jeg tvivler stadig lidt på det... Men det var mig, som opdagede Renés depression - han kan stadig ikke mærke den selv, selvom hans psykiater satte ham på maksdosis af den medicin, han får (Sertralin) og har sagt til ham, at han muligvis ikke skal stoppe med det. Men de to mennesker siger at jeg er deprimeret. Hvad betyder det? Skal jeg spekulere over det? Behøver jeg at spekulere over det? Gider jeg overhovedet at beskæftige mig med det?

Jeg har ikke været ude i dag. Jeg håber at nå det inden midnat, for jeg tør ikke at gå ud efter midnat. Det er en barndoms-ting, ikke mange forstår hvorfor en 32-årig kvinde er bange for vampyrer. Men det er jeg. Det har jeg været i mange, mange år, og om det stopper, bliver spændende. Måske bliver jeg plantet på et plejehjem som 157-årig, og stadig bange for vampyrer. Lige nu har René monsterondt i ryggen, så vi kan ikke gå lige nu, men klokken er også kun knapt 22. Så holder jeg nok til det - jeg har (godt sat) 1½ time endnu. Jeg ser frem til at kunne komme over på vaskeriet og vaske tøj, men jeg tør ikke at gå ud, og jeg er ved at løbe tør for kreative måder at sætte tøj sammen på, for jeg har faktisk ikke noget rent tilbage. Kører på sidste par strømper, men har 3-4 par rene trusser og 2-3 rene bh'er - så er alt færdigt. Vi bliver nok nødt til at vaske i morgen. Eller... Jeg bliver nok nødt til at finde det mest vigtige tøj og sende René over på vaskeriet med en vaskeanvisning. Han er ikke helt så god til at sortere vasketøjet i, hvad der skal have lav og tøj varme i tumleren. Ellers er han sgu dygtig nok. Men jeg kan pakke det til ham, så det er til at forstå.

Jeg skal selvfølgelig også have vasket op, det er ret vigtigt, eftersom Katja kommer i morgen formiddag. Det er rart at få det væk. Katja ved godt, at jeg er et rodehoved. Nå, men der passerede klokken 22, jeg kommer ikke ud at gå pga. opvasken, for jeg skal tidligt op i morgen - det havde jeg ikke tænkt over. Jeg har jo en tendens til at få kramper...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar