Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 8. april 2013

Jeg har ingen ide til denne titel...

Jeg er et uheldigt menneske, engang imellem, selvom meget af det er selvforskyldt. Jeg har bedt René om at tjekke hvad fanden det er for nogle småsår, jeg har i hovedbunden (eller hårbunden - kald det hvad du vil), og han konstaterede, at min hovedbund er meget fedtet, men at resten af håret ikke er fedtet. Jeg har haft lidt ondt i en hvirvel i dag, hvilket har ledet mig til at tro, at en fedtet hovedbund kan skyldes, at jeg ikke vasker det ofte nok, og at det altid er sat op - endda når jeg sover.  Derfor vil jeg forsøge at ændre det, og så vil jeg spørge lægen på torsdag, hvis der er tid til det.

Ellers har jeg opdaget, at mine tæer er så tørre, at de nær er ved at visne af fødderne. Mine fødder er pt. røde pga problemer ved vand, men tæerne er sådan lidt grålige, skælagtige i det. De klør ikke eller er til anden form for gene. Så her til aften har badet dem i Pantothenolsalve og bundet plasticposer på, som jeg har siddet med i ½ time. Så tog jeg dem af, og nu lufttørrer de for resten :)

Ærgerligt nyt er, at Hamid allerede har slået op med sin kæreste, der nåede kun at gå 3-4 uger, før han blev træt af det. Det er så ærgerligt, den slags.

Ellers har jeg ikke noget at beklage mig over. Hvor skamfuldt det end er.

Sov godt, alle sammen, og nyd mandag morgen efter en god, rar weekend :)

2 kommentarer:

  1. Jeg vasker hår 1 gang i måneden og har aldrig en fedtet hovedbund... du skal bare frissere dit hår hver dag så alle de olier din hovedbund udskiller til at beskytte sig selv og håret kan blive fordelt i hele håret...

    SvarSlet
  2. Okay. Det er et godt råd. Jeg plejer jo normalt at rede det når jeg kommer ud af badet, så får det lov at tørre en smule, så bliver det sat op og kommer ud når jeg får lyst til at se på det igen, eller når jeg skal vaske det igen. At frisere det hver dag lyder logisk. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det. Jeg er nok ikke det mest logiske menneske i verden - hehe. Men det kommer helt sikkert med i min nye plan om bedre hårpleje. Det kan jo heller ikke betale sig at have langt hår hvis man ikke plejer det. Det er sgu da for dumt. Ej, hvor åndssvagt. Der har jeg sgu virkelig dummet mig. Heldigvis (håber jeg) kan jeg da redde det endnu! Igen: Tak for det gode råd.

    SvarSlet