Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. april 2013

Mmm.... Seng....

René vil gerne sende blomster til dem, som har hjulpet ham med at afslutte hans sag, og de skal selvfølgelig have en personlig hilsen - et helt brev, faktisk. Og det er jo selvfølgelig mig, der skal stå for det. Men jeg blev færdig i går aftes, og nu mangler jeg bare at finde ud af, hvad Gül hedder til efternavn, og om Brita stadig arbejder for BOMI i Roskilde. Gül ordner jeg, når jobcenteret åbner, og Brita skrev jeg til i går og håber på svar i dag. Mere eller mindre er det jo sådan, at hvis jeg ikke får svar her til morgen, kan buketten slet ikke sendes. Men OK - op til René. Han ved ikke, at jeg har skrevet til hende.

Lige nu er vi ved at få skiftet toilettet. Det er cool nok. Jeg tror, at jeg skal have en lur bagefter! At i seng omkring midnat og stå op klokken 6 er ikke heeelt lige noget for mig, selvom mange mennesker gør det hver dag. Jeg skulle være gået i seng klokken 23 eller 22:30. Så havde jeg været mere frisk nu  Jeg magter sgu ikke det her. Haha. Når VVS gutten er gået,  snupper jeg en lur.

Jeg sætter mit vækkeur til klokken 12, og så tager jeg mig en laaang lur. Ej. Måske kun 11. Ja. Klokken 11, for han går nu. Mmm.... sove.... (jeg laver en Homer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar