Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 21. april 2013

Hvad har jeg gjort galt?

Jeg kommer sgu til at kæmpe hårdere end jeg tror, jeg kan mage. René siger, jeg inden for max 2 måneder skal stå nede i Fakta. Alene det lægger et kæmpe pres på mig - men måske er det alligevel det, jeg har brug for... Mon jeg skulle ringe til KBJ på mandag og spørge om det er en god idé? Nej. Jeg vil ikke tage hans tid med sådan noget ligegyldigt pis.

Jeg drømte at jeg var forelsket i den smukkeste og dejligste pige, men at jeg havde en konkurrent, som jeg vidste ville behandle hende rigtig dårligt. Jeg vidste, at hun ville have det langt bedre sammen med mig, fordi jeg - modsat den anden mand - var en hæderlig mand, som behandlede kvinder som dronninger, som de fortjente. Jeg havde en halv times forspring, og jeg løb så stærkt jeg kunne. Jeg løb nærmest ind i hende, og erklærede min kærlighed, og hun kiggede mig dybt i mine øjne, med de store grønne øjne, hun havde. Hun smilede lidt, det var som om om smilet voksede. Den anden mand brasede ind i rummet og råbte "Jeg elsker dig!" til hende, jeg tog hendes hænder, og hun så igen på mig, hvorefter hun igen kiggede på den anden mand. Og så vækkede René mig. Jeg elsker at drømme når jeg er en mand, som er forelsket i en kvinde. Det er så vidunderligt. Jeg elsker også, når er bedste ven med en, som jeg mener trænger til en bedste ven eller som er genial at have det sjovt sammen med. Jeg elsker også at drømme om andre ting, men de nævnte er mine yndlings. En ting, jeg ofte drømmer om, som jeg virkelig hader, er når jeg er et par øjne i en seriemorder. Jeg deltager ikke i noget, jeg ser bare det hele ud fra hans perspektiv.

Jeg ved ikke helt... Nej. Jo. Måske. Jeg har gjort René ked af det. Han siger nej. Jeg siger måske Jeg ved det jeg ved det.

mærket i nakken på min bluse klør jeg er sulten jeg vil ikke lave mad men jeg er tørstig hvorfor har jeg ikke lavet noget koldt til køleskabet det er sgu da for dumt rené er lige gået forbi han siger jeg skal stoppe med skrive nu nu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar