Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 19. april 2013

I'm 17 and I have 4 children. Just saying...

Jeg skrev om Score Kaj i nat, right, og jeg søgte lidt på det på nettet. Jeg fandt noget, faktisk, og jeg fatter slet, slet ikke, hvordan jeg har kunnet more mig over det! Haha. Sådan er det vel ret ofte. Det, man synes som ung er måske ikke helt så cool når man er voksen.

Jeg skrællede en ananas i går, right, og den dufter, helt ude fra køkkenet. Men jeg kan ikke tage en bid, for jeg har kramper, og hvis jeg taber en hel ananas eller en tallerken på gulvet... Øv. Men for helvede, hvor den dufter!

"CRASH! BOOM! BANG!" Jeg har ramt muren af træthed, without mercy. Jeg sidder og sover :S Jeg er fuldstændig overdrevet træt.Jeg er nødt til at sove inden Kaj og Holst kommer. Her er listen:

Ryd cd'er væk
Stil flasker væk
Læg tøj sammen
Læg tøj på plads
Gå i bad
Læg makeup
Lav mad

- og nu også "Tag en lur". De kommer først 19:10, så jeg burde kunne nå det, men pludselig er klokken 18:17:35, og jeg har ikke fået ordnet en skid. Psh. Derfor bliver jeg nok nødt til at gå i gang med det samme. Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal lave først.

Jeg har engang spillet et træ i et teaterstykke på skolen (børnehaveklassen). Just saying. Da jeg var ældre, skulle jeg være en nissemor, og jeg valgte at jeg skulle være 27 år, selvom jeg skulle have 4 nissebørn. Det gjorde jeg, fordi jeg altid har haft en fascination af tallet "7". Teaterstykket var på engelsk. Alle gør det, de nu skal, og så er det min tur. Jeg træder frem og siger "Jeg er 17 år og har 4 nissebørn". Hele salen udbrød i latter. Jeg skammede mig så meget, at jeg stadig husker det, selvom det er over 20 år siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar