Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 13. april 2013

Blod, hjerte og lakridser!

Jeg behøvede ikke at få taget blodprøver i dag, det kan vente til på mandag. Så det var jo nemt nok. I dag har jeg skrevet en masse på ... tja. Rapporter? Jeg har færdiggjort et essay om 1990'erne, det blev ret langt, men det kommer til gengæld rundt om alt det, jeg kan huske. Så har jeg taget en lur, spist noget aftensmad og slappet lidt af foran computeren. Næh... Jeg har faktisk ikke siddet ret meget foran computeren i dag... Det er sært, for jeg kan ikke huske, hvad fa'en jeg ellers har lavet. Så er det nok ikke noget vigtigt.

Jeg har dog fået anskaffet mig en pose Poletter. De dér lakridser? Mums! De er bare så superlækre, sådan lidt som halspastiller eller sådan noget. De minder jo også om pastiller. Tja. Godt smager de!

Ih, jamen... Ærligt talt, så burde jeg slet ikke sidde og spise lakridser lige nu. Overhovedet. For jeg ondt omkring (eller i?) hjertet.Indtil videre har det varet i 2 minutter. Hvor lang tid mon det skal vare, før man skal gøre noget ved det? Hm. Den tid den sorg. Det er vist allerede på tilbagetog :) Nå, der kom det igen. Måske jeg lige skulle informere René om det. Hm. Nu har det varet  i 6 minutter. Hehe :) Bivirkning ved at være fed, eller bivirkning af alt for lidt kalium? Who knows? Jeg spørger lægen, næste gang jeg snakker med ham :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar