Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 17. april 2013

Kuglepennen kom tilbage til livet! Hooraay!

Ih, René har været så sød ved mig, efter jeg luftede dødstruslen for ham. Så nu snerrer han ikke mere af mig i dag. Rart. Om lidt går han over og smider noget tøj i maskerne, så der er rent tøj til i morgen. Nice. Det er rart med rent tøj. Jeg skulle have været i bad. Det kan stadig nås. Jeg går i bad når René kommer tilbage. Han vil helst have at han er hjemme, når jeg går i bad, fordi jeg indimellem skvatter derude, og ikke kan komme op igen.

Jeg skal også lige have vasket op - men det er i tørretumlerpausen. Det hele kommer til at gå op i en højere enhed, not to worry.

 - I øvrigt har René lavet min yndlingskuglepen! Awesome! Jeg elsker den knægt. Som er 4 år ældre end mig. Men stadig en knægt. Jeg troede faktisk at jeg var så fæl og klam og ulækker at jeg aldrig ville kunne få en kæreste. Nu har jeg så en mand. Det kom fuldstændig bag på mig. Jeg kan stadig ikke fatte at et andet menneske elsker mig højere end livet. Det er vildt. Jeg havde sgu ikke forventet, at jeg nogensinde ville få så en så dejlig titel som "Dronning" af en mand som René. Det siger han ofte. "Min Dronning". Hvis jeg havde vidst det her da jeg var 17 år, havde jeg ikke været sådan et svin med min... Ja. Ikke fordi jeg synes at man er fæl, fordi man har mange partnere. Men René har aldrig været sammen med andre end mig. Jeg syntes at det allermest romantiske i verden ville være, hvis jeg heller aldrig havde været sammen med andre end ham. Og nu har jeg jo så flere på samvittigheden. Jeg har det så dårligt med det. Jeg ville have (tror jeg) det anderledes hvis René også havde haft flere partnere. Hans forældre er barndomskærester, de har altid været sammen. Mine forældre knaldede til højre og venstre indtil de var 28 år og stødte ind i hinanden på HF i 1978. Min far plejer at sige "Jeg tog hende med hjem fra en fest, og hun gik sgu aldrig hjem igen". På hendes ruskindspenalhus, som hun stadig har, står der "Arne elsker Kirsten" overalt, og der er fyldt godt ud med hjerter.

Jeg kunne godt tænke mig, at René skred i over på vaskeriet nu. Ellers bliver det for sent, jeg skal være oppe senest, allersenest klokken 6:45. Så har jeg ca. 3 kvarter til at sidde og sumpe indtil svigermor kommer, og så skal jeg lige have lagt sidste hånd på indkøbene - Katja og Holst kommer først i overmorgen, men Majbritt og René handler i morgen. Så er det bestemt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar