Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 11. april 2013

Overraskende og skræmmende telefonopkald

Yikes. Klokken 17:55 ringede min telefon. Hemmeligt nummer. Jeg tog den, i den tro, at det var KBJ. Det var det ikke. Det var vagtlægen, der ringede ganske uopfordret til mig. Og hun sagde, at de havde fået svarene på de blodprøver, jeg fik taget i formiddags. Mit kaliumtal er faldet yderligere. Jeg skal tage sindssygt meget mere kalium indtil i morgen, hvor jeg skal have taget en ny blodprøve. Jeg skal ringe til min læge i morgen tidlig, sagde hun. Bestille en tid. Hun spurgte mig om jeg har nogen symptomer. Jeg svarede nej, for jeg fejler ikke noget, jeg ikke har haft i lang tid. Min mor sagde, at jeg skulle tjekke det på nettet, og jeg fandt ud af, at det meste af det, jeg har gang i, kropsmæssigt, KAN skyldes kaliummangel, men ikke nødvendigvis gør det. Men de ting skal jeg have sagt til lægen i morgen tidlig. Jeg ringer først til lægen. Han kan altid give mig en tid, hvis han vurderer, at jeg skal komme derned. Måske vurderer han, at jeg lige skal vente nogle dage. Og så er der KBJ på .. hmm... torsdag? Den 18., i hvert fald, og det er den 20. om lørdagen, så ja, det er en torsdag. Så skal lægen være mandag.

Men Renés mor kommer og henter mig og kører mig hjem, hvis jeg skal til lægen. Det er mægtig sødt af hende. Det er en dejlig svigermor at have.

Jeg har fået mine cd'er, de er ankommet i god ro og orden, og jeg har latterligt monsterondt i lænden, jeg kan ikke være nogen steder, jeg overvejer faktisk at tage et par hovedpinepiller. Det er sidste udvej for mig, uanset hvad. Jeg har ikke lyst til at fylde min krop med smertestillende medicin. Men 2 Ipren virker ret indbydende lige nu. Og de ligger her i skuffen ved siden af mig. Fristende. Men jeg vil nu alligevel lige se, om det går lidt over. Ellers må jeg over i sengen og ligge. Selvom det betyder at jeg falder i søvn og vågner ved midnat og ikke kan sove mere, står op, går i seng klokken 3:30 og bliver vækket af vækkeuret 7:45 og er træt resten af dagen. Psh. Som om jeg aldrig har prøvet det før. Men okay; René sidder op og sover, kan jeg høre og se. Måske jeg bare skulle gå i seng, her nu, 21:18. Hehe.

Jamen, så... Måske godnat - og husk at være glad på mine vegne over at jeg KAN blive kørt frem og tilbage i morgen, hvis det er nødvendigt for mig at tage til lægen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar