Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. april 2013

There ain't no tits on the radio

Mit nye toilet er pænt. Brita arbejder pt ikke i Roskilde men i Køge (pyha - godt jeg kontaktede hende!) og jeg har fået fat i Güls efternavn. Super! Så er alt planlagt, og så skal René bare ned hos blomsterhandleren dér mellem 14-15, som han har aftalt med ejeren. Så bliver det ordnet, det kommer til at koste os i omegnen af 1.500 kroner, og det er en fair pris for 2 buketter af moderat størrelse og en almindelig vase, samt en lidt større buket med en almindelig vase + udbringning - det er helt, helt fair :) Vi satser på at ganske almindelige, kedelige glasvaser koster omkring 100 kroner, og der er levering for 150 kroner. Og så blomster for ca. 1.000 kroner. Det er helt fair. Thomas - han skal have den største.

Jeg har forfattet (hvem andre end mig? - haha) 3 breve, der bliver vedlagt blomsterne, så det er udmærket. De er godkendt, selvom der står for lidt om mig i, men jeg kan virkelig ikke se problemet - det er ikke mig, der fået en afslutning. Men OK - jeg stressede nok mere end René. Stadig; blomsterne er fra ham :)

Hende hjemmehjælperen kommer vist om en halv time til en time, og vi skal have talt med hende, for vi har fået et kvarter ekstra, så hun kan nå at støvsuge og vaske vores badeværelsesgulv. Det forstår hun bare ikke, så hun bruger tiden til resten af lejligheden. Rart nok, men vi kan heller ikke selv ordne badeværelset, så hvorfor hun ikke tager det, forstår jeg ikke. Der er IKKE ulækkert derude. Jeg gør selv rent derude, selvom det ødelægger mig fuldstændig - det er derfor, vi har en hjemmehjælp. I dag siger René eller jeg det til hende - i hvert fald hvis det er den samme. Det er nok ikke, for vi skulle have hende på besøg i morgen, men vi har fået det rykket til i dag pga Renés fødselsdag. Hans mor og far kommer til frokost.

Det gør mig i øvrigt meget nervøs, for jeg skal servere kolde frikadeller som en del af buffeten, og ja - jeg er god til at lave frikadeller. Men sidst jeg spiste hos Majbritt og Preben, sad jeg og dissede Prebens frikadeller, og forsøgte at grave mig ud, mens jeg gravede mig dybere og dybere ned... Det var en forfærdelig oplevelse! Og nu skal han spise mine! Ikke en god situation!!!

Og hvorfor har hjemmehjælperen lige hængt sin jakke oven på mit badehåndklæde? Det er sgu da klamt både for hende og for mig? René kunne da godt lide have sagt noget til hende, og det gjorde han også: "Ja, vi har ikke fået hængt noget op endnu" - så nu hænger den der og troner. Yay. Eller noget :/

Jeg tror, at jeg slutter her med et:

NU VIL JEG RÅBE PIK OG SKRIDE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar