Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. april 2013

Grålig hud - hvorfor ser den mon sådan ud?

Katja. Hun er altid så rar. Hun kørte mig til lægen i torsdags, og hun har lige - uopfordret - tilbudt at hjælpe mig med at vaske mine badeværelsesvægge ned, fordi jeg er misundelig over at hun har ordnet sine. Jeg har dog ikke så meget brug for det nu, men jeg har mere brug for at få vasket mine køkkenskabe :)

Vi har besluttet os for, at vi vil benytte vores hjemmehjælp til noget andet end støvsugning. Vi skal have tjekket hvad vi kan have gavn af, og er der intet, må vi melde fra. Dem, der kommer og gør rent, gør ikke ordentligt rent, og vi skal rende i røven på dem og gøre rent efter dem. Det er jo dumt. Så kan vi lige så godt gøre det selv. Det er hårdt, ingen af os kan klare det på én dag - men sådan bliver det altså, hvis det her fortsætter. Det er totalt farce at rengøringshjælpen ikke kan finde ud af at gøre rent. Der ligger kæmpe nullermænd i hjørnerne, og de smider bare moppen i spanden bagefter, så skal vi selv samle den op, lige skylle den igennem og hænge den til tørre, før den kan komme ned i vasketøjskurven.


Jeg er i gang med at rense cd covers, jeg har valgt at bruge mildt sæbevand og køkkenrulle, og det fungerer vist meget godt. Om små 10 minutter skal jeg ud og vaske op, for det "glemte" jeg i går. Nu er opvasken stor igen. Pis. Men okay; jeg er jo selv ude om det.

Jeg skal lige huske at tjekke mel og sukker, så jeg kan skrive ned hvornår det sidst er tjekket (for dyr), og så skal jeg finde på noget aftensmad :) Jeg vil gerne have noget, der undgår at bruge ovn, for jeg vil gerne have den renset i dag. Jeg har købt ovnrens, nemlig, fordi brun sæbe bare ikke rækker til at fjerne det, der sidder i bunden af min ovn. Jeg skal have have skilt den ad og renset alt, hvad der er inden i, og så skal jeg have kørt selvrensningsprogrammet. Det bliver en smuk ovn. Og så lige lidt støvsugen i skuffen under ovnen - den med pladerne.

Jeg har en forfærdelig hud i dag. I ansigtet. Jeg er helt bleg og grålig. Det ser helt horribelt ud. Jeg har også en masse svedperler, men jeg sveder ikke. Det er mystisk, ikke? Det går nok over, når jeg får noget at spise. Det plejer at hjælpe  på den slags ting. Det er også 8 timer siden jeg spiste sidst, og derfra var der gået en hel aften + nat uden mad. Så jeg trænger nok bare til lidt mad. René går ned og køber ind ved 20-tiden, siger han. Hehe. Det tror jeg ikke på. Men OK - det er helt hans eget valg. Jeg har bare fået besked på at vække ham klokken 19, så han kan komme ned og handle :) Butikkerne lukker først klokken 22. Men det er et spørgsmål om mad på bordet - hvad fa'en skal vi finde på? Nå... Vi tager sgu nok bare noget af det, vi allerede har.  Det er nemmere. Det kan jeg også lave, så det er færdigt til klokken 19, når René vågner.

Vent! Katja og Holst kommer til middag på fredag, right, og jeg har gået rundt og tænkt på, hvad fa'en jeg skal lave. Men nu ved jeg det. Miniforårsruller. Jeg køber en pakke miniforårsruller og steger lortet, koger nogle ris og laver en sur/sødsauce til. Muligvis en på dåse, men nu må jeg lige se tiden an :) Mener bare, at de har en fabulous en i Netto :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar