Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. april 2013

Kvæstede ben

Oh shit. Mine ben... Jeg ved ikke helt, om de kan klare hele den uge, der er til den til jeg har hos lægen. Jeg skal derned på torsdag. Men det bølger og buler,og de er... de har ikke en særlig pæn farve. Hvad fanden sker der med dem?! De vanddrivende virker ikke! Mine fødder er normale igen. Men mine ben... :S Jeg er begyndt at spekulere på, om det overhovedet er vand. Jeg vil ikke lægge et billede op, for det havner på google, og der er nok af mine billeder på google.  Men det ser ikke godt ud, og en uge til... Uha. Jeg ved dog ikke helt, om jeg har en mulighed for at komme ud før. Så jeg kan komme ned til lægen i ordentlig tid. Men så skulle det blive på mandag. Så kan jeg lige så godt vente til på torsdag. Jeg tænker lidt, at hvis det bliver meget værre i løbet af i aften, så tager jeg til vagtlægen. Jeg må finde en måde at komme derud på. Eventuelt må min far køre mig, og min mor gå med ind, for René kører ikke med min far. Spørgsmålet er, om jeg "får lov" til at køre med min far. Men det kan blive nødvendigt.

Jeg stegte frikadeller fra 18:00 til 22:30 i går. Nåede halvdelen. Stod op klokken 7 i morges og lavede mad frem til klokken 11:00. Det er fandeme lang tid!!! Jeg er faktisk overrasket over, at jeg ikke er mere udmattet, end jeg er.

René er skidesur over, at jeg ikke vil rulle benene op på de bukser, jeg går i, fordi de er lidt lange. Jeg har sagt til ham at jeg ikke gider at ligne Michael Jackson, for jeg har ALTID foretrukket at mine bukseben var lige en tand for lange. Jeg går fandeme ikke rundt med opsmøgede ben. Så stopper festen!

Men han må gerne brokke sig, for han har fødselsdag i dag. Jeg er pissetræt, jeg har lavet meget siden i går, jeg har kæmpet en del, og jeg glæder mig til at kunne slappe af. Derfor overvejer jeg at snuppe en lur. Jeg har også ondt i hovedet.  Psh.

Vi har glemt at købe ind til Renés fødselsdagsmiddag. Hvad mon han finder på? Ej, jeg er nødt til at gå i seng. En lur - det har jeg sgu brug for lige nu. Jeg har været tidligt oppe 2 dage i træk. Jeg kan jo ikke blive ved. I hvert fald ikke så længe, jeg ikke er vant til det.

Jeg går i seng.

Rikke signing off
for now.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar