Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 16. april 2013

You sexy thing - or not?

Mit højre knæ vil ikke som jeg vil, og jeg tror, at jeg har fundet årsagen: Nogle af de piller, jeg tager, forårsager nedbrydning af muskelvævet - og de sidste 3 måneder har jeg gjort alt hvad jeg kunne for at hjælpe det på vej: Jeg har ikke været ude og bruge benet. Jeg har været inaktiv. Siddet på min flade. Jeg har tabt mig, ja, men jeg har faktisk mest bare siddet foran min computer. Derfor tror jeg, at jeg hurtigst muligt skal i gang med at genoptræne mit knæ. Men... Hvordan? Jeg tør ikke at gå ud, og før jeg har overvundet det, kommer jeg jo ingen vegne. Så det kommer til at tage min "helingstid" - og jeg kan ikke sige hvor lang tid det tager mig at være ude igen. Så jeg må gå rundt inde i lejligheden og bøje knæene lidt. Men ikke for meget, for jeg har jo slidgigt i dem. Det er svært at skelne.

Her for lidt siden syntes jeg, at jeg hørte et pistolskud. Lidt efter kom der en politisirene, så det kan muligvis godt være det. Det kan også have været et kanonslag, men nu? Jeg ved det ikke, jeg blev bare utryg. Men det gør jeg jo ved at åbne døren. Jeg er meget spændt på, hvem der flytter ind ved siden af.

Jeg har glemt en cola i fryseren. Den har ligget derinde i 4 timer. Bundfrossen. Men det siger sig selv. Jeg så Shakiras "She Wolf" video, jeg ved ikke, hvorfor jeg først har set den nu, men den er jo faktisk udmærket. Bedre end udmærket. Den er rigtig god. Jeg kan godt lide det dér bur. Det er cool. Og damn, hun har nogle wicked moves! Hun har sådan et vindende smil. Og hun er jo også sexet, det kan jeg godt se, selvom hun ikke er sexet på "min" måde. Jeg ved ikke, hvem af de kvindelige sangere pt, som jeg synes er sexede på "min" måde. Altså, ikke den måde jeg er sexet på (jeg er ikke sexet), men den måde, jeg synes er sexet til kvinder. Jeg har egentlig altid syntes at Angelina var den mest sexede kvinde i Hollywood, men nu er hun blevet helt mærkelig. Jeg kunne lide hende, da der var noget råt og dyrisk over hende. Det, hun er nu, er ikke sexet. Lady Gaga er sexet, og hun er nok den eneste, der er værdig til titlen. Ellers er der pt. ikke andre, hverken i musik- eller filmbranchen. Men OK, det er ikke det, det skal gå op i. Jeg synes bare, at det er synd at Angelina er endt, som hun er. Jeg vil gerne have hende tilbage som den frækkert, hun var før. Ikke som den Hollywood frue, hun er nu. Men okay - jeg kan jo selvfølgelig ikke sidde her i Køge og bestemme over Angelinas stil. Men hvis jeg kunne, ville det være awesome. Især hvis det var alle stjerner! Og nej, ingen ville være nøgne, for jeg er ikke fascineret af nøgne mennesker. Men hvis jeg kunne klæde Manson på, som han var i Antichrist perioden bare engang imellem... Mmm.... Se, dét er sexet. Manson er sexet.  Men hans nye jakkesæt-stil er også cool til ham. Den giver ham faktisk et mere "melankolsk" look end de gamle kostumer, fordi de gamle jo var skabt til Antichrist Superstar. Antichrist og Manson er jo ikke den samme person, og jeg synes at han er interessant at se på i jakkesæt, selvom jeg indimellem savner hans gamle stil.

Sådan er det vel altid. Oh well. Min blog har rekordmange visninger i øjeblikket, og jeg tænker lidt på, om jeg er til grin et sted på nettet. Hvis jeg er: Det gør ikke noget; jeg kan ta' det :) Jeg synes bare at det er voldsomt, altså. Jeg havde vist 169 besøgende i går. Det har jeg haft i et par uger. I starten, efter jeg skiftede mit "Babe it must be art!" ud med det mindre fængende, men danske "Kort og godt: Kunst", mistede jeg over halvdelen, langt over halvdelen, af de sædvanlige visninger. Og lige pludselig, stort set fra dag til dag, men nok snarere i løbet af en uges tid, kom den op på 80-90 stykker igen, og nu ligger den generelt et sted mellem 130-160. Det er voldsomt. Det er altså hver dag. Men jeg er da glad for, at folk gider at mødes om mig på nettet og få en lille griner over mine skøre indlæg, for de er sgu lidt mærkværdige engang imellem. Men det er jeg også, så det går nok! ;) Haha


Slut herfra

For nu

2 kommentarer:

  1. Jeg synes din blog er vildt fascinerende. Jeg har aldrig nydt folks navlepilleri så meget før. Du er utrolig ærlig og meget menneskelig, og det kan jeg godt lide.

    SvarSlet
  2. Mener du det? Det var da en dejlig kommentar at få :) Tak skal du have! Jeg sidder bare herhjemme det meste af tiden, jeg møder ikke rigtig andre mennesker, så jeg oplever faktisk ikke en skid... Plus at jeg har gået i terapi i 15 år - man kan ikke undgå at blive en navlepiller! HAHA!!! Det er rart at nogen, udover mig, kan lide at læse om mig ;)

    SvarSlet