Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. april 2013

... Så er det ikke så slemt alligevel!

Ih! Min mand gik ned i Imerco og købte et stel til 12 personer! Mit dejlige Poul Pava "Pure Friends" spisestel OG matchende glas! Så kan man dårligt forlange mere!

Jonna har mistet det ene af de bogmærker, jeg har lavet til hende, og derfor vil jeg lave et nyt. Jeg har fundet to vers, i forlængelse af hinanden, som bare er "spot on". Jeg har nævnt Jonna ofte, men hvis I ikke ved hvem hun er, så er hun en "pioner" fra Jehovas Vidner, som kommer her rundt regnet hver lørdag. Det er simpelthen så hyggeligt. Hun har været her i dag, og hun hjalp René med at få transporteret Poul Pava stellet hjem.

Jeg kan ikke afsløre mere, eftersom Jonna muligvis læser med, så I må vente med de geniale vers til efter hun har fået dem. De er færdige til lørdag. Uh, og jeg har lige fået en idé, der kan gøre bogmærket endnu pænere! Jeg er genial. Jeg ved godt, at jeg ofte ikke synes det - men det er jeg lige nu. Genial. Jeg er så genial, at jeg sidder her foran min computer og skriver et indlæg, når jeg har et rodet køkken og megamange Pure Friends produkter, jeg skal have vasket af og fundet et sted til... Problem, når man allerede har overdrevet mange tallerkener og glas! For et halvt års tid siden købte jeg jo 12  vandglas af Rosendahl Grand Cru serien, fordi den vandkaraffel, vi fik i bryllupsgave af Solrød Rådhus, da vi blev gift, er af samme mærke. Nu passer det ikke så super godt sammen... :S Men der er lavet Pure Friends vandkarafler, så vi køber bare sådan en med tiden. Vi skal også have købt termokrusene. Men de havde ingen hjemme. Ellers var de ikke med i tilbuddet, det fattede jeg ikke lige helt ud fra Renés samtale med "Marianne".

Ej, for pokker... Snart halv elleve, og mit køkken skal altså ordnes inden jeg går i seng. Det regner jeg med at gøre mellem 2-3, men der er fandeme også meget, der skal ordnes. Og jeg skal rydde op efter mig selv i stuen, hvor jeg producerer det mest geniale bogmærke i verden! Det må jeg gøre i morgen. Andet er der vist ikke rigtig at gøre... I morgen har jeg heller ikke nogen planer :) Det skal nok gå!

Så hermed slutter indlægget om mit nye, lækre spisestel, som jeg forhåbentlig bliver rigtig, rigtig glad for!

Hav en god aften, alle jer, som... Ja. Jer alle sammen. Tak fordi I gad at læse med :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar