Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 9. april 2013

Overmuch... Yeah!

Jeg er ikke en kvinde, der bruger ord som "nuser" om mænd, jeg finder "søde". Jeg vil nok sige, at mit ordvalg i stedet ville ende på "charmerende". Måske fordi jeg ikke "ser" mænd, som andre syne er "nuser", men mere lægger mærke til de mænd, der har et glimt i øjet og gerne en lille, fræk krølle i mundvigen. Jeg kan godt lide humor. Jeg elsker at grine. Det er det bedste, jeg kan foretage mig, bortset fra at høre musik - og kan jeg kombinere det, så er det perfekt. Måske er det derfor at bands som Tenacious D og D.A.D bare har ramt mit hjerte. Men der findes kunstnere, hvis musik jeg egentlig ikke lytter til, men tilfældigvis er faldet over en sang, som er god, og jeg har lyst til at se om jeg kan finde en tilhørende video, og ikke en fanmade video, men en rigtig musikvideo. Det er jo så sket med Timbaland. Jeg kommer ikke til at høre hans musik, jeg har en plade med ham, det er ikke noget for mig - men "The Morning After" er en virkelig god sang, og SoShy synger utrolig godt. Men Timbaland... Han er simpelthen så charmerende i den video. Jamen, det er jo helt forfærdeligt. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at smile! Han er bare en af den slags mænd, man ikke kan lade være med at smile til. Rødme, hvis han smiler tilbage, selvom man er 32, going on 33.

René har forsømt alle. Han blev engang først i marts inviteret til fest den 4. maj, men har valgt at han ikke vil deltage pga. "andre planer" (der er ikke andre planer, jeg fatter ikke hvorfor han ikke bare tager med - jeg kan sgu nok godt være alene på min fødselsdag. Jeg er voksen). Jeg har lige spurgt ham, om han har svaret. Og nej. Så jeg har bedt ham om at svare i morgen. Invitationen er sendt via sms. En veninde af os skrev tillykke til ham på hans fødselsdag i fredags. Men han har ikke svaret. Jeg har svaret for ham i dag. Det er pinligt at der er gået så lang tid, men okay - der har været mange interne problemer herhjemme, pga min angst og psykoserne, der dukker op fra tid til anden, og René har selv haft meget ondt. Men nu har jeg altså svaret hende. Så må han skamme sig for sig selv.

Jeg har brugt mine fødselsdagspenge på musik. De skulle gå til Imerco - men nu går de til musik i stedet for. Jeg har bestilt nogle forskellige plader med Marilyn Manson - men vigtigst af alt, har jeg bestilt "The Overmuch Box". How cool is that!!!! D.A.D - 12 cd'er i en box som kommer direkte hjem til mig! Den koster kun 250 kroner, faktisk, det er langt billigere, end forventet! Jeg har fundet den hos Stereostudio, det er sgu en fed side - de har mange gode tilbud! Jeg kommer til at lede længe efter alle de plader jeg skal have erstattet (efter fugtskaden), for mange af dem bliver ikke lavet længere. Men måske kan jeg være heldig at finde dem alligevel! Der er jo mange små snuskede forretninger - og udenlandske. René var ved at tude (siger han) da jeg gav ham "Farscape" i bryllupsgave. "Farscape" er en sci-fi serie. Nå, men den var udgået, og han kunne ikke få den nogen steder. Men flere år senere, sidder hans hustru igennem 3 år og klikker lidt på tasterne og finder boxen i England hos Amazon, så jeg køber den selvfølgelig. Jeg så, at de havde den på "udkig" hos CDON som import, så om den var fra DK eller fra GB fra ligegyldigt, for der var ingen danske tekster/features alligevel. Så den ankom, jeg pakkede den ind og da han fik den... Hehe... Lige nu ser han "Criminal Minds", sæson 3, i det boxset han fik sidste år :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar