Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 16. april 2013

Svin og æbler

Jeg har besluttet mig for, at jeg hellere vil have svinemørbrad til retten end oksekød, fordi oksekød er for ordinært til retten.

Og så er jeg kommet i tanke om, at man jo kan lave en dessert. Jeg vil lave bagte æbler. Bagte æbler med kanel og marcipan. Jeg har en rigtig lækker opskrift, nemlig. Håber jeg. Jeg har ikke lavet den så længe, at jeg faktisk ikke ved, om jeg stadig kan lide den. Men så er det jo bare endnu mere spændende!

Jeg er i gang med at planlægge mine overraskelser til KBJ og Lisbeth, men jeg er ret sikker på, at Lisbeth ikke er på arbejde om torsdagen. Derfor vil jeg bare efterlade min hilsen på hendes bord. Jeg har bare købt (tak, René) en pose Nørregade bolcher og skrevet et kort, hvor der står "Jeg er sikker på, at det er din fødselsdag i dag" - og jeg lægger det bare ved hendes bord. Hun kommer nemlig på fredag :)

Kors, hvor er jeg træt! Jeg er faldet i søvn 3 gange (foran computeren) og jeg sidder og nikker konstant. Jeg burde faktisk gå i seng og sove ud. Men jeg sidder jo og chatter med Katja. Ej, men jeg bliver nok nødt til at sige til hende, at jeg ikke har overskud til mere snak for i dag :S

Jeg er nærmest så træt, at hvis der går meget mere end 5 minutter fra nu, får hun det ikke at vide før i morgen, eller hvornår hun kommer på arbejde. Nå, der skrev hun.

Jeg tager en lur. Hav en god eftermiddag, de to timer, der er tilbage af den :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar