Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 14. april 2013

Musikken er lækker

Ahh... Søndag formiddag. Først nu har jeg ikke ondt længere. Til gengæld har jeg fået menstruation. Hehe.

Men jeg sidder og kigger forelsket på min D.A.D "Overmuch Box" - deres 25-års jubilæumssamling af alle deres sidste 11 studieplader. Den er så forbandet cool, den box. Først var jeg skuffet over den, fordi cd'erne ligger i papcovers, bare med pladeomlaget trykt for forsiden. Men de står i en flot box, og endda med en tyk booklet med både historien om D.A.D og alle teksterne! Den er så totalt cool! Jeg elsker den!

Jeg er i gang med at skrive om JW, men mit håndled gider ikke den bærbare? Dumme. Fuck den. Men jeg har skrevet 3 stykker papir forkert nu, ca. ½ side på hver, så jeg er nødt til at skrive en kladde. Ellers fælder jeg jo en halv regnskov helt alene. Yikes. Det minder mig om, at jeg i øvrigt kan gå ind på hjemmesiden, frem for at vente til Jonnas næste besøg :)

Jeg tror faktisk, at jeg vil ordne musikken lidt i dag. Tjekke cd'erne og sådan. Det kunne være hyggeligt. Jeg synes om at de står pænt, men at have styr på dem også, gør mig glad! Så det skal jeg havde ordnet. Jeg skal jo selvfølgelig også have noteret info omkring dem - men den tid, den sorg. Først og fremmest skal jeg finde ud af, hvordan de skal stå :) Har jeg mon overhovedet styr på, hvad vi har? Jeg har en liste, der siger 357 titler, og jeg 357 forskellige titler - men jeg vil gerne lige tjekke dem ordentlig ud. Så mon ikke det er meget smart, sådan lige at tjekke dem ud igen? Jeg kan jo tage én hylde ad gangen. Eller... Nej. For så kommer de ikke i den orden, jeg gerne vil have. Nu må jeg lige se på det. Jeg kan jo gøre det med det samme! Jeg elsker cd'er, og det gør mig faktisk ondt, at de er på vej ud, til fordel for online musik. Men jeg vil samle på dem så længe det er muligt at få fat i dem! Haha. Jeg er nok lidt en tosse :) Nogen skal jo være det, right? - Jeg melder mig frivilligt og tager slæbet fra alle jer andre. Ofrer mig selv for folk, jeg aldrig har mødt (går jeg ud fra) - men det er fair, for jeg er alligevel tosset :P

Nu vil jeg råbe PIK og skride.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar