Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 18. april 2013

Fucking BOLCHER!!! Stik de åndssvage bolsjer skråt op!

Her til aften har jeg skvadret i telefon i en hel time og 10 minutter med min farmor. Det var simpelthen så hyggeligt og sjovt. Holdt kæft hvor vi grinte. Hun gav mig nogle gode madlavningstips. Awesome. Jeg skal dog ikke bruge dem alligevel! Men fedt nok at hun gad at forklare mig, hvad der var bedst!

For pokker, hvor er jeg bare ikke sulten, og René er! Jeg bliver nødt til at smøre nogle madder til ham. Og jeg havde forkerte strømper på i går, så mine fødder er hævet til dobbelt størrelse, og det gør ondt at støtte på dem. Latterligt. De svider og gør bare generelt ondt.

Jeg gav KBJ en gave i dag, bare en pose Nørregade bolcher (for fanden! Det staves fandeme "bolcher" selvom min stavekontrol vil have "bolsjer"!!!), og så havde jeg skrevet et citat til ham. Han sagde, at han ikke er så god til engelsk, så han ville læse det, når han kom hjem. Jeg havde også lavet et til fru KBJ, som er sekretær i biksen :) Hun var dog ikke på arbejde, så han fik det med hjem. Det var "Jeg er sikker på, at du har fødselsdag i dag" metoden, og han oplyste mig sgu om sin fødselsdag! Haha. Men han blev glad. Jeg er nu bare i tvivl om det nu også var den 3., men det var i hvert fald i august. Jeg vil give ham en fødselsdagsgave. Altså, en 50'er-gave, det er ikke noget der skal koste mange millioner. Bare en hyggegave. Måske er det bedst at lade være :)

Det var rart at se KBJ igen, dog, han er så rolig. Han er en rar mand. Jeg er glad for, at han og René kommer så godt ud af det sammen. Vi tre er et godt team. KBJ er meget omhyggelig. Jeg er meget glad for ham, og det ved han godt. Om ikke andet, så når han har læst det citat, jeg har skrevet til ham, og kommenteret under. Kort tid efter jeg var startet deroppe, elskede jeg allerede at gå der, så jeg skrev et digt til ham, og puttede det i en ramme. Det har han faktisk hængt op på sin væg på sit kontor, ved siden af billedet af hans chinchillaer. Hehe. Han er simpelthen det flinkeste menneske, jeg kender. Han blev helt rørt, da han fik det, og var ved at græde. Det er nok heller ikke så normalt, gætter jeg på...

René har rigtig, rigtig, RIGTIG mange smerter i dag, og Kaj & Holst kommer i morgen... :S Men i morgen er første dag i denne uge, hvor vi ikke har skullet tidligt op, så han håber at det hjælper. Jeg ved det ikke. Jeg er dog meget i tvivl om, hvordan jeg skal tackle det. Jeg kan godt klare ham, når vi bare er alene. Men kan jeg også det, når vi ikke er? Jeg aflyser ikke for det her, så slemt er det ikke, så jeg må bare få ham igennem så smertefrit som muligt.Vi går i seng om snart, så får han en god nats søvn. Det hjælper måske.

Jeg har en masse at ordne og jeg sidder bare her og glor! Jeg er simpelthen for åndssvagt. Jeg får et presset skema i morgen :S Men hey - sådan er det jo bare :) Godt nok er det René, der har inviteret Kaj og Holst, men Kaj er vores begges veninde, og Holst er en gammel ven til René. Det var os fire i sommerhuset, da jeg mødte René første gang. Men den historie har I jo hørt så tit!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar