Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 22. april 2013

Så sådan er det

Jeg gjorde det fandeme! Jeg gik ned til vejen - og OVER den! Jeg rystede en del. Men jeg klarede det. Jeg græd, da vi kom hjem. Men jeg klarede det! Yeah! I må gerne røre min lillefinger, hvis I kan nå :P

Jeg har en mening. Det er sgu rigtigt. Mange skuespillere er kommet frem på held. En instruktør er kommet gående ned ad gaden, spekulerende på, hvem han skulle sætte i rollen som den lille vampyrpige i "Interview With The Vampire", ingen skuespillerinder i den alder passede til rollen, og BANG! Så stod hun der. Kirsten Dunst, midt på gaden, sammen med mor, og instruktøren fik hende ind i filmen. Hendes karriere startede med den film. Som sagt er der mange, hvis karrierer der er startet med held. Johnny Depp blev introduceret for Nicolas Cage, som rådede ham til at tage jobs som skuespiller. And so he did. Han har lavet en del teenage-ting eller sådan deromkring, men han har fandeme også lavet meget godt!!! Jeg vil gerne - i fulde alvor - påstå, at Johnny Depp er en af de mest talentfulde skuespillere, der er på nuværende tidspunkt. Han kan spille alt. Han tager roller, man ikke havde troet han ville tage, og han gennemfører stort set dem alle til UG. Hans største mesterværk, er - efter min vurdering - den rolle, han spiller i "The Ninth Gate". En fantastisk film, som er fantastisk godt lavet. Johnny Depp spiller fantastisk i den rolle, og jeg kan på ingen måde se andre i den rolle. Han er dygtig. Og Jack Sparrow? Hvem ellers kunne have spillet den rolle? Der er mange roller, hvor man sidder tilbage og tænker, at han må være født til den rolle - og når det er så mange gange over forskellige film, man tænker over det, må man sige at det er en utrolig god kompliment! Johnny Depp må være min yndlingsskuespiller, fordi han er så alsidig. Han er speciel, vælger anderledes roller. Jeg kan li' det.

Jeg har også en anden mening. I 1980'erne blev der lavet så mange "Å-film" (rigtig dårlige film), og det gjorde der for så vidt også i 1990'erne. Men i det nye årti, og ind i 10'erne, har der ikke været andet end prequals og genindspilninger af film fra 80'erne og 90'erne. Der er vitterligt ikke andet. Genindspilninger af gamle film og prequals. For helvede! Skriv noget nyt! Lav nye historier!!! Det her er en tragedie. Jeg synes at det er en sørgelig tidsalder at leve i. Muligvis er mange prutfilm fra 80'erne og 90'erne blevet bedre og endda måske kassesucceser - men de ER lavet, så lad dem være og lav for pokker noget NYT til os, som HAR oplevet de gamle film. Eddie Murphy laver de samme film, altid en familie, hvor alle rollerne er spillet af ham selv. Men det er ikke den samme historie. Den afdankede 80'er skuespiller som alle afskrev efter Axel F. rollen, hvor han blev lige en tand for kæphøj og havde lidt større mening om sit talent end alle andre havde, lavede rent faktisk noget nyt og kom igen. Han startede ud med "Dr. Dolittle" og den film var jo noget så dejlig. Jeg fik aldrig set 2'eren. Men så kom "The Nutty Professor", og oh, we all loved it. Og nu er Eddie troværdig igen, han er igen en god skuespiller, som man rent faktisk gider at se film med. Jeg elsker især "Norbit", som jeg har set 3 gange eller sådan noget. Jeg elsker simpelthen den film.

Jeg har da også en tredje mening, for lige at lukke min meningsudveksling. Denne gang om medicin. Jeg har "en ven" som også er skizofren, og som tager store doser medicin. Han tager f.eks. 45 mg Abilify, selvom man meget strengt skal holde sig til, at man under ingen omstændigheder må tage over 30 mg. Så tager han en ret stor portion Risperdal oven i, jeg er ikke sikker på hvor meget, men sidst, jeg hørte noget, var han på 10 mg. Udover det for han medicin for diabetes type 2, for højt blodtryk og for højt kolesterol. Når han tager sin medicin, sover han i 12 timer. Han har indimellem symptomer på angst eller psykose ("pcykose"), og jeg har sagt til ham 500 gange: "DET ER FORDI DU FÅR FOR MEGET MEDICIN! Snak med din psykiater!" Men han lytter ikke efter, og han stiger og stiger i medicin. Det virker indimellem som om, nogen får profit af de gange, de udskriver et bestemt præparet. Jeg fik 30mg Abilify og 600mg Seroquel. Vi har, i samråd med KBJ, besluttet at gå ned til 25mg Abilify, fordi tanken er opstået at JEG måske får for meget medicin, og at det er derfor jeg konstant er syg. Jeg er sat ned fra i dag.

Det var mine holdninger for nu. Så sådan er det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar