Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. september 2012

Anti-people

And I don't want you, and I don't need you - don't bother to resist or I'll beat you
- Marilyn Manson

Hvad er paradis? Har I tænkt over det? Jonna spurgte René og mig om det i dag - og vi har vidt forskellige holdninger. Jeg har faktisk ikke nogen holdning, eftersom jeg ikke tror på paradis. Men jeg sagde, at jeg mente at der var en intethed, hvor vi hver især havde/levede i vores eget paradis inde i hovedet. Det var ret mærkeligt, men Renés version var god nok, så jeg ville ikke sidde og lede efter ord, der var mere værd end hans.  Jeg forsøgte at forklare, at man ikke nødvendigvis behøver at være en sindssyg person der begår massakrer fordi man godt kan lide for eksempel Marilyn Manson. Det lod til, at hun forstod, for en eller anden professor havde udtalt noget lignende det samme.

Men paradis? Er det en udryddelse af alt ondt, og så ellers en verden, hvor alle har det godt og er lykkelige? René og Jonna mener begge to, at himmelen, som er paradis, går i ét med Jorden, så vi bliver lykkelige. Jeg sagde, at hvis paradis kommer og går i ét med Jorden, vil helvede også komme til Jorden. Det syntes de var en forkert betragtning. Jeg har faktisk ingen idé om himmelen og helvede. Jeg tror ikke på noget af det. Det er derfor jeg har et omvendt pentagram tatoveret på min overarm - haha. Ikke desto mindre er jeg ikke satanist. Jeg synes at det er pænt, det synes jeg stadig, nu, 14 år senere. Jeg er lykkelig for mine tatoveringer, men jeg ønsker ikke flere. 

Men jeg har fået en e-mail fra en hvis herre, som til daglig er født til at høre dødsmetal, men af og til er overbevist om, at grunden til, at han føler sig som en "rigtig" iraner er, at han føler sig hjemme i technomusik. I dag er han en "rigtig" iraner fordi han lytter til iransk/persisk musik. Han vil have at jeg skal give det en chance fordi jeg kender en iraner. Men det vil jeg ikke. For jeg har sendt ham mange og mange links til musik, som jeg syntes han skulle høre, men han er altid i en forkert "periode". Så han kan desværre ikke lytte til musikken, jeg har sendt. Men jeg skal give hans iranske musik en chance, fordi jeg kender ham? Nej. Så stopper festen sgu.

Den samme herre har fået sig en fastnettelefon - for min skyld. Og jeg gider ikke at snakke i fastnettelefonen, fordi mine hænder ryster så meget, at jeg ikke kan holde særlig længe på telefonen. Nu føler jeg mig forpligtet til at ringe, fordi han skriver i hver eneste e-mail til mig at jeg bare skal sige et tidspunkt, så kan han ringe til mig. Det har han skrevet igen i dag, og jeg gider bare ikke at snakke i telefon i dag. Jeg er sådan lidt "anti-people" i dag, for at citere Marilyn Manson igen (selvom det kun er halvdelen af citatet. Resten passer bare ikke på det, jeg har skrevet). 

Jeg er så meget anti-people i dag, at jeg faktisk ikke engang gider at være sammen med René. Er det for tidligt at gå i seng 20:44? Måske skulle jeg tvinge mig selv ud af det og invitere ham til at se film. I går så vi en film, som faktisk er ret god. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har set den før. Coveret har vel været for dårligt. Eller beskrivelsen af filmen på bagsiden... Det er jo hvad der sker.

Psh. Jeg ser en film sammen med René. Eller en film for mig selv. Jeg har jo heldigvis også en computer med dvd-drev i. Ha! Snydt igen. Jeg ved bare ikke helt, hvad jeg skal vælge... Fandens. Oh well.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar