Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. september 2012

Stay the fuck away, René!!!

Denne blog handler - igen - om bryllupsdagen, og jeg vil gerne have at du, René, ikke læser videre, hvis du overraskende nok skulle vælge at komme herind for en gangs skyld.

Jeg har stort set alt planlagt. Vi har aftalt at spise is som dessert,  og vi er mere eller mindre blevet enige om minipizzaer, som i stedet for på pitabrød, bliver lavet på hjemmebagt dej. Vi har kun én dug, den er sort med hvide striber i forskellig tykkelse, og jeg har 2 lysestager (jeg har mange, men til rustik stearinlys har jeg kun mine 2 Piet Hein lysestager - ja, til 300 kroner stykket) Jeg har købt lysene, de bliver hen ad en vinrød farve. Måske mere ovre i en blanding af vin og rosé.  De skal stå på bordet, og der skal være dæmpet belysning. Kan René ikke sidde ved bordet den dag, vil jeg sætte stearinlysene på reolen ved siden af sengen og så kan vi sidde dér og spise. Altså, ikke på reolen, men i sengen.

Det eneste, der ikke er heeelt færdig planlagt er hvornår han skal have sin gave. Om morgenen - eller efter vi har spist? Hmm... Jeg har købt en boks med de første 6 sæsoner af Criminal Minds, og har lavet et tilgodebevis på sæson 7, der netop er udkommet, og derfor er vildt dyr. Den koster 500 kroner, faktisk, og hele bokssættet kostede 800 kroner. Så han må vente med sæson 7. Men det vil han sikkert være glad for, når nu han skal have "Dishonoured". Han har faktisk sagt i dag, at Criminal Minds er hans yndlings krimiserie. Det er vist den med færrest seere, men jeg elskede også at se den, dengang jeg så den slags. Ja, angsten fik mig. Anyways, den har jeg købt, og så har jeg lavet et kort, som er temmelig barnligt, men jeg synes at det er sjovt, og jeg ved at René vil synes det samme. Heldigvis har vi samme humor. René sagde lige før: "Vi kan slutte hinandens sætninger, men vi kan ikke finde ud af at forklare hinanden simple ting" - og det er rigtigt! Hehe.

Klokken er næsten 1, jeg burde gå i seng... Jeg gør det måske også snart. Men træls nok er det fordi jeg for en gangs skyld ikke har noget at lave. Jeg føler mig lidt sløj, men det er nok bare en undskyldning for at gå i seng. Haha. Det kunne lige ligne mig. Meeen... Tror at René skal tage sin sovepille, så vi kan komme i seng.  Han tager ½ sovepille før vi går i seng. Det vil sige, det er ikke en "rigtig" sovepille, men en slags "indslumringspille" - slå det evt. op, mærket er Zolpidem. Det sjove er, at han tager ½ sovepille, og at den virker - for virkningen stoppe af sig selv efter maks 2 uger, og René har taget dem i 2 år. Hehe. Det hele kører på psyken. Det er totalt placebovirkning nu. Men det siger jeg ikke til ham. For så virker de ikke længere. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar