Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 3. september 2012

Slut med Kurt, ind hos Eva

I'm feeling like a star - you can't stop my shine!
Yeah

Jeg frasiger mig hermed ansvaret for min svigermors fødselsdagsgave. Det kan Camilla og René tage sig af - det er deres mor. Alle de forslag, jeg er kommet med, har ikke været gode nok. Fair enough - do it yourself. 

Jeg håber at Katja kommer på arbejde i dag. Jeg krydser fingre. Ellers kommer jeg nok til at kede mig i dag. Jeg skal i bad. Det er helt sikkert. Nu har jeg jo også rent kluns. Nice. Jeg skal også vaske op. Pyha for en opvask! Er du gal, mand, jeg skulle have taget den i opløbet! 

Jeg drømte i nat, at jeg skulle have sex med Mr. Burnes, og han sagde at jeg skulle sige en masse frække ord. Jeg sagde ting, som en mand ville sige, og pludselig kom politiet og anholdte mig for voldtægt - selvom det var Mr. Burnes, der havde truet mig til at gøre det.

Om lidt bliver der ringet til neu.amb. - René har lovet at gøre det. Han er langt bedre til den slags. Jeg har selv bedt ham om at gøre det. Jeg ved godt, at jeg skrev alt muligt lort om ham i går (som dog var rigtigt), men han er der sgu, når man har brug for ham. Der gik jo heller ikke mere end 20 minutter af min "jeg er da ligeglad med om du er sur eller ej " treatment. Det er den slags hævn, jeg har fundet af, virker bedst. Bare være ophøjet ligeglad. Hæ! Better learn, bitch.

Kurt er død. Min neurolog er død?! Man kan sgu da ikke bare dø! Nu skal jeg ind til Eva, som jeg bad om at komme væk fra! Øv... Men det er selvfølgelig ærgerligt, at Kurt er død. Totalt chok. I sidste uge havde han ferie? Men at han døde af naturlige årsager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar