Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 18. september 2012

Hår, hår, hår!!!

René sagde til mig i dag, at jeg er nem at aflæse. Det synes jeg ikke om. Jeg bryder mig ikke om, at folk kan se "mig" når jeg ikke vil have at "jeg" skal frem. Jeg troede faktisk, at jeg kunne skjule "mig" bare en lille smule, så at få smækket i hovedet at det kan jeg ikke... Argh. Og så har jeg lige opdaget at mit hår spalter. Det betyder frisør hurtigst muligt. Jeg havde faktisk gået og bildt mig selv ind, at jeg kunne klippe mig fra krøllerne. Men jeg er kommet til fornuft og kan se, at det ikke kommer til at ske.
Det er mit hår. Det ser sådan ud. Det krøller en lille smule mere, billedet er  1½ år gammelt, og krøllerne taget til uge for uge.
Det er det her, jeg gerne vil have. Den her frisure havde jeg, da jeg var 25-26 år gammel. Da jeg var 28 år, begyndte krøllerne at dukke op. No reason. Jeg ved godt, at jeg altid har ønsket mig krøller, men nu, hvor jeg har dem...Ja. 
Det er sådan, det krøller nu, dette billede er fra 2010, og jeg var vildt glad for krøllerne. Men  da jeg fandt billedet med pandehår, blev jeg ked af det - for medmindre krøllerne forsvinder, får jeg aldrig den frisure igen. Medmindre jeg glatter det hver dag, og - nej. Jeg kan også få det permanentet glat, men det koster en formue. Det billede her, med den røde T-shirt ... Mit hår har den længde nu, og jeg vil gerne have klippet 15-20 centimeter af. Men så bliver det for kort i forhold til krøller, og så går det helt galt. Men altså... Jeg må jo snakke med frisøren om det. Det bliver først i oktober.

Men jeg savner mit krøllefrie hår. "Careful what you wish, you just might get it" Er der nogen, der vil bytte? Krøller for glat hår, ganske gratis? Suk. 

Glæder mig til at kunne komme til frisøren!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar