Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 3. september 2012

Undskyld...

Yeah... 
... har det sgu lidt skidt med at have disset Kurt så meget (selvom han fortjente det) når han pludselig dør. Jeg vil gerne give en undskyldning til hans familie.

Kurt Lüdorph
Neurolog på Roskilde sygehus neurologiske ambulatorium.
- han var ikke så slem, som jeg gjorde ham til. 
Undskyld til dig/dem, som (usandsynligt) var i familie med Kurt læser dette.

Det var ham, der (da jeg var 18 år) fyldte mig med de piller, som gav mig lidt ekstra Rikke at bære rundt på, sammen med  Anne Marie Worm, som tænkte at jeg skulle have piller, som også gav lidt ekstra Rikke at bære rundt  på.

Og det var ham, som dejligt nok, gav mig samme medicin som han gjorde dengang, da jeg her i 2012 vendte tilbage til neurologisk ambulatorium på Roskilde sygehus for at slippe væk fra Birthe Sommer. Men grunden til, at jeg gik fra Roskilde sygehus, var oprindeligt Eva Skaarup, som gav min skizofreni skylden for alt. Og nu skal jeg tilbage til hende. Suk.

Det er vist ikke helt gået op for mig, hvilket helvede, jeg træder ind i nu. 

Nå, men jeg må se positivt på det. Koncentrere mig om andre, mere spændende ting. Såsom at jeg ENDELIG har fået en bh på, efter 2 dage uden! Hvilket helvede! Jeg hader det. Jeg måtte gå over for at vaske uden bh, og jeg følte mig så utroligt nøgen. Ja, det var jeg jo sådan set også. Men! Nu er den på igen. Awesome.

Her er fandeme så koldt... Men der skal jo luftes ud. René sover, han skal op om 40 minutter (klokken 16) og så er det jo bare med at finde på noget at spise. Genial plan, ikke sandt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar