Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. september 2012

Dette indlæg har ingen titel

Jeg har en total off-day. René har spurgt mig, om jeg er sur på ham. Det er jeg jo ikke. Jeg er bare... ja, jeg  er i dårligt humør i dag, jeg har intet overskud, og jeg har ondt i knæene. Jeg kører på 2. dagen uden afføring, og jeg overvejer stadig afføringspillerne. Men jeg skulle have taget dem i morges. Der er det dér prutski, hvor man stikker en tube op i bagdelen - dem har jeg. Jeg har også "rigtige" afføringspiller. Hmm... Jeg tænker stadig over det. Jeg må lige snakke med min mor.

Nå... Jeg fik afføring mens jeg talte med min mor. Det er jo meget godt, så slipper jeg for at indtage afføringsmidler.

Pyha... Jeg hører ALT for høj musik, og jeg gør det i et headset. DÅRLIG idé. Men dammit, MJ har så god en stemme. Eller havde. Man kan sgu da egentlig heller ikke tillade sig bare at dø. Same goes for PS. Hvad fanden er meningen, altså, det er fandeme for dårligt og det er spild af liv. De er sat på Jorden for det her - og så kradser de bare af? Det kan godt lidt... pisse mig af.

Men sket er sket, right?
Nu brokker René sig over at jeg har ringet til min mor for at spørge om råd. Han mener, at hun ikke ved noget, og at alt det, hun ved, kommer fra mig. Men... Jeg har det jo også et sted fra? Hm. Sådan er det jo bare.

Jeg er stadig pissed over at det altid er de vigtige mennesker, i mit liv, som dør før de burde. Men OK - det kan jo være, at de bare ikke... Ja. De er i hvert fald døde. Verden er fattigere.

Der er så meget, jeg ikke kan forstå. Kender I ikke det? Man vil virkelig gerne forstå alt de lange forklaringer om teknik, man får, men man forstår det bare ikke, og bliver anklaget for ikke at høre efter. Det er... Altså, jeg prøver at høre, hvad han (René) siger, ofte misforstår jeg tingene, og uanset hvad, så bliver René pissed over at jeg ikke forstår, hvad han har sagt, og siger at jeg ikke hører efter. Jeg hører vitterligt efter hvad han siger, men det er bare ikke altid, jeg "forstår" det, sådan helt 100%, og jeg har forsøgt at forklare ham, at jeg altså er dum - men han vil ikke tro på det. Det er simpelthen så belastende, for jeg bliver jo bare anklaget for ikke at høre efter. Jeg bliver gjort nar af. Det er sgu da ikke rart.

Nu smutter jeg. Jeg skal se noget "Woodworking for mere mortals"
- Se det. Selvom du ikke interesserer dig for træarbejde. Det er voldsomt sjovt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar