Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 19. september 2012

Mørkesort???

I ain't evil, I'm just good looking.

Nu er stegen ved at være færdig, så jeg har sat kartoflerne over. Stegen har kogt i 4 timer, og først nu er den, som jeg gerne vil have, den skal være. Det tager ca. 30 minutter at koge kartofler. Hm. 

Men jeg har fået en mail fra selveste Hamid, der har fødselsdag på fredag. Han har skrevet e-mailen for at bede mig om at sende en sms til ham, netop på fredag, så han kan få en "tillykke sms". Han har husket mig på det i en måned. Jeg glemmer ikke hans fødselsdag. Det har jeg aldrig gjort. På trods af, at han aldrig husker min, selvom han selv beder om datoen. Nå, men jeg behøver ikke at minde folk om at jeg har fødselsdag. Jeg er ligeglad. Min fødselsdag er en dag som mange andre. Det er der ikke noget specielt i. Hamid mener, at grunden til, at han får så fine gaver i år, er fordi han fylder "halvt rundt" - han bliver 35 år. Så må man jo give en ekstra lykønskning.

Jeg er interesseret i det her: Hvad er mørkesort? Og hvad er så lysesort? René har hele tiden sagt, at der vitterligt er noget, der hedder "mørkesort", og han har fundet en computerskærm som under "farve" hedder "mørkesort". Jeg har altid haft en idé om, at der var sort og grå. Men nu er der altså en mørkesort og en...? Lysesort, eller bare sort? Og hvis noget er sort, er det så mørkesort, eller er det bare sort? Hvordan sætter man grænsen? Der er forskellige grå nuancer. lysegrå, grå, mørkegrå og ting indimellem. Men jeg har simpelthen aldrig hørt "mørkesort" før jeg hørte René sige det - om en myretue. Men det findes jo altså jo så. Når jeg søger på google, kommer der forskellige billeder frem - men de er alle sammen bare "sort". Men jeg må jo bøje mig. Det er både firmaer og René, der bruger det ord om en sort farve. Og der er sikkert mange andre. Derfor bøjer jeg mig - selvom jeg aldrig har hørt det brugt, og aldrig vil komme til at bruge det selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar