Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. september 2012

Avatar? Oh no...

Jeg synes at denne person er lækker.
Jeg ved ikke, hvorfor. Han var ikke så køn, inden han blev opereret.  Han er meget kønnere nu, selvom han på mange billeder ser noget mystisk ud. Pete Burns, hedder han i øvrigt.

Jeg har stadig hovedpine, og i morgen klokken ca. 10, kommer der en hjemmehjælper og støvsuger min hytte. Vi skal være klar en time før. Vi er blevet tildelt 30 minutter, til støvsugning og gulvvask. Det kommer til at være støvsugning og intet andet, for hun skal sat'me være hurtig, hvis hun skal nå at vaske gulv! Men OK - jeg har kun mig selv at sammenligne med...

Så er det midnat. Klokken er 00:00. Jeg skal op klokken 8. Jeg burde gå i seng nu. Jeg kan selvfølgelig gå i seng igen, når hun smutter.

Jeg tror, at jeg sender en sms til Hamid. Så kan han ikke klage over, at jeg har glemt hans fødselsdag, og samtidig kan jeg tage lidt pis på ham. Han regner stensikkert ikke med at få en sms nu. Ha! Snydt igen.

Jeg ville dø for en kold cola og en skål is. Is... Mmm... Ej. Jeg skal selvfølgelig ikke have is. Colaen er bare den almindelige X-tra Cola Light. Det er ikke sådan, at vi ikke har dem. De er bare ikke kolde. 

René vil gerne se "Avatar" sammen med mig, og jeg giiiider ikke at se den. Men jeg har selv købt den. Kan det passe, at det var i november 2010? Det var i bryllupsgave. Det er jeg næsten sikker på. Ellers har det været julegave 2010 - og det tror jeg ikke. Fuck det. Jeg købte en mega stak film til ham, og deriblandt "Avatar". Men det behøver jo ikke at betyde, at JEG har lyst til at se den. Desværre for mig, gav jeg ham i julegave sidste år, 2 biografbilletter, så kan kunne se hvad han ville med mit selskab. Han leder efter dem nu. Han kan vist ikke finde dem.  Men han kommer nok til at lede, indtil han finder dem. Det vil jeg gætte på. Jeg ved ikke, hvor han har lagt dem. Ellers ville jeg gerne have ledt sammen med ham. Lidt "dame" er der dog over mig. Jeg tror, at han har fundet dem... Så må jeg se "Avatar".

Tja. Men nu hellere sørge for, at de fire ting, der skal ordnes inden vi går i seng, bliver ordnet. Jeg gider ikke at fare op og ordne det i morgen, inden hun kommer. Det er bedre at få det overstået inden jeg går i seng. Og nu er klokken 00:37, så jeg må se at komme i gang.

Tjek Dead Or Alive, med Pete Burns som sanger,
på deres mest kendte nummer (tror jeg)
You Spin Me 'Round (Like A Record)

- Det er så den nye version, og ikke den fra 1985

Ingen kommentarer:

Send en kommentar