Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. september 2012

Den 15. september!

Hæhæ. Jeg skriver bare lige 2 indlæg i træk. Hvorfor, når det ene er ligegyldigt, og kan vi få bevis på det?
Ja.
Som I kan se, er klokken over midnat - og det er blevet lørdag d. 15. september. Min svigermors fødselsdag. Mon vi skal tage derind, som jeg har foreslået? Eller skal René tage derind på næste lørdag? Jeg vidste ikke, at vi måske ikke skal derind i dag, så jeg har lavet planer på næste lørdag. Og jeg er blevet fortalt af René at man ikke lyser en aftale for en anden aftale. Så kan det ikke være mit problem, at de senere hen har lavet fødselsdagen om. Jeg har tilretteligt mit "skema" efter fødselsdag i dag, den 15. september, og ikke næste lørdag, den 22. september. At nogen laver om på deres aftaler, kan jeg ikke se er mit problem - som sagt har René fortalt mig flere gange, at man ikke aflyser en aftale for en anden aftale.

Jeg er sluppet let og elegant over gaveindkøbet, fordi René og hans søster selv ordner det i år. Der var nemlig et ønske, det var bare ikke lige noget, der var blevet mig oplyst. Men i hvert fald har de selv fundet på et eller andet, og jeg slipper for at sidde og bekymre mig om ting og sager. Bortset fra, at René endnu ikke har købt hans del af gaven. Haha. Når jeg køber gaverne, er der altid orden på sagerne. Men sådan er det jo. De kan ikke altid være heldige.

Jeg kunne godt drikke noget koldt sodavand lige nu. Det vil jeg værdsætte meget, faktisk. Hvis nogen gider at komme med en iskold X-tra Cola Light, vil jeg være meget taknemmelig!
Jeg smutter! 
Jeg går ikke i seng nu.
Hæhæ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar