Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. september 2012

Tja... Sådan lidt af hvert, vil jeg tro

Jeg er sulten. Men jeg har givet det sidste mad til René. Så der er ikke noget mad til mig, før René har været nede og handle. Det er irriterende, men hva' fa'en. Jeg overlever. Jeg har haft ondt i maven af sult før. Og det er trods alt inden for et overskueligt tidsrum at maden kommer hjem til mig. 

Jeg sidder med julekortene, og jeg tænker på gaver. Jeg skal finde på gaver til Cecilie og Joseph, og jeg er komplet blank. Jeg har bedt om, at jeg selv bestemmer mig i år, og det er jo smukt nok det hele - men... jeg er blank. Der er minus på idékontoen. Øv bøv. Men hey! At skrive det her gav mig en idé! Som jeg naturligvis ikke kan skrive her. Men det er en genial idé! Så mangler jeg bare alle de andre...  Men jeg får jo nok en masse ønskesedler. Jeg skal i øvrigt i gang med at lave gaven til min mor og far. Jeg skal også lave en til min farmor. Jaja... Jeg er 32 år og laver mine gaver selv. Lev med det - det gør jeg! 

Jeg har meget ondt i knæene i dag, det er sygt som de gør ondt, og René siger at han vil gå ned og handle alene. Det har jeg det ekstremt dårligt med. Han skal sgu da ikke rende rundt og bære på alt det. Han har dårlig ryg! Han vil ikke have at jeg går derned alene. Det tør jeg heller ikke, altså, jeg kan blive svimmel, få krampeanfald, blive psykotisk... Der er mange ting, der kan ske mig, mens jeg køber ind. Men han skal ikke straffes fordi jeg dårligt kan gå. Så må jeg "suck it up" og gå med derned.

Dagens statements:

Det er fandens irriterende at fryse
Det er fandeme irriterende at ens mand siger at man ikke er sulten fordi man ikke synes at det er en god idé at varme utilberedte baguettes i mikroovnen.
Det er vildt cool at lytte til Lady Gaga
Det er genialt at lytte til Marilyn Manson
Det er fand'me uncool når klokken er 14 og man stadig ikke har fundet på aftensmaden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar