Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. september 2012

Gnavende bh'er og manglende gylp

Vækket af telefonen.
En kvinde fra neu.amb. ringende for at snakke om medicin. Jeg var totalt rundt på gulvet, men jeg fik da at vide, at jeg kun skal tage 10mg Frisium, og at jeg skal få en tid hurtigst muligt, og ikke hos Eva, som har orlov. Hun virkede rigtig flink. Jeg fandt ikke ud af, om hun var læge eller sygeplejerske, men når hun kan bestemme medicinen, må hun være læge. Jeg håber at jeg får et brev i løbet af denne uge med en tid før oktober.

Grunden til, at jeg bliver sat ned i Frisium, er jo at jeg har de dér svimmelhedsoplevelser, som er kommet efter jeg startede på Frisium. Der er noget, der ikke passer sammen. Det vil hun så hjælpe med at udrede. Håber jeg.

Jeg synes at mad ikke lige er min stil for tiden. Jeg har ikke lyst til at spise - ikke engang slik. Altså... Det er nok bare i går og i dag, jeg sikkert med på aftensmaden i dag. Jeg synes at jeg får kvalme når jeg putter andet end væske i maven. Og nej - no chance in hell for at jeg er gravid.  Det er 1½ år siden René og jeg sidst... You know. Hvis jeg var gravid, havde jeg nok spyttet en unge ud for længst. Jeg synes heller ikke om ideen om at være gravid og få et barn. Men det er jo ikke sikkert, at jeg ville være klar over det inden for de 3 uger, man har til at få en abort. 

I øvrigt er René og jeg blevet enige om at vi altså tager den trivielle dessert og spiser is. Enten nogle forskellige slags, vi selv blander - eller Ben&Jerry's Cookie Dough som nok er den bedste is nogensinde. Bortset fra regnbueisen fra Aldi.

Ih, altså... Jeg har fået en dårlig bh smidt omkring kasserne. Den gnaver under brysterne - men heldigvis ikke andre steder. Jeg skal sy Renés boxershorts - han kan ikke bruge dem længere, så jeg skal have syet en gylp i. Det gør jeg om lidt.

2 kommentarer:

  1. Vil altså lige sige, at det er 12 uger og ikke 3 uger :b

    SvarSlet
  2. Det er selvfølgelig 12 uger... Røde kinder på mig xD men 12 uger er 3 måneder, så jeg er ikke helt gal på den :)

    SvarSlet