Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. september 2012

"You look like you're lots of fun!"

Jeg er i godt humør i dag. Klokken er 7:30, og sør'me om jeg ikke vågnede helt selv! Susanne, hjemmehjælperen, kommer i dag, så det er meget godt, jeg er stået op, hm? Ej, okay. Ellers var jeg nok stået op, når hun kom. Vi skal være hjemme, mens hun er her, og hun skal støvsuge alle rum... Er det ikke lidt akavet, sådan? Skal hun støvsuge rundt om os eller skal hun bede os om at flytte os, eller skal vi selv holde øje med det og flytte os selv? Det er en mærkeligt. Men OK - det er første gang, hun er her. Vi skal vel også snakke lidt om, hvordan det kommer til at foregå... Tror jeg. Jeg er ret ny inden for hjemmehjælp.

Igen i dag... Spiser jeg ikke morgenmad. Jeg har ikke lyst. René er vist lidt muggen over det, men han har ikke kommenteret det. Det lader til, at jeg slipper af sted med det i dag. I går spiste jeg... hm... 4 minipizzaer. På trods af, at jeg slet ikke var sulten. René insisterede på, at jeg åd det mad. Jeg fik ikke kvalme, som jeg plejer, men jeg fik ondt i maven og blev DØDtræt, selvom klokken kun var 21:30. Jeg fatter ikke, hvordan jeg kunne holde mig vågen til klokken 3. Det må være fordi trætheden tog lidt af, da jeg blev overtræt, og da jeg gik i seng klokken 3, var jeg totalt overtræt, og troede at jeg aldrig skulle falde i søvn. Men det gjorde jeg, og jeg vågnede klokken 7, glad og frisk, i gang med at lave rundstykker til René, og skrive indlægget her, som endnu ikke har fået en titel.

Jeg sveder som en der sveder rigtig meget, på trods af, at her er gennemtræk, og det er altså ikke varmt udenfor. Siger det bare lige. Mit hår falder af. Bare... Det falder af. Ikke i STORE totter, men små, fine totter med omkring 10 hår i hver tot. Det lyder ikke slemt, vel? Problemet er, at der ingen pause er. De falder af lige efter hinanden. Det er virkelig et problem for mig. Først og fremmest fordi jeg ikke har lyst til at være tyndhåret eller skaldet, dels fordi jeg vader rundt i omkring 1 centimeter af mine hår, spredt rundt på gulvet. Når jeg har ragsokker på, sætter hårene sig fast, og det sidder som en sål på sokkerne. Håret sidder overalt, og selvom jeg har sat det op, ender der stadig hår i maden. Allevegne. Hår. Det ender endda i Renés underdrenge, selvom jeg ikke har været i nærheden af dem, han ikke har haft dem af, og der ikke var hår, da de blev vasket. Faktisk sidder hårene viklet omkring "lille-René", selvom jeg ikke har været "dernede". Sygt. Jeg lover jer - mit hår er vitterligt overalt. Det er ikke optimalt.

Men jeg har fundet min "for tiden" yndlingssang, som jeg lytter til konstant - dvs. fra i går aftes til nu. Indtil i morges, kun på Youtube. Men i morges var jeg inde hos TDC og hente den. Den er så tilpas cool at jeg bare ELSKER den! ( You Spin Me 'Round (Like A Record) - metro 7" edit )- det er vigtigt at man husker, at det ikke er originalen, men en anden version, fra 2003 - den originale er fra 1985.

Det er sgu alligevel dejligt, at det er morgen, ikke sandt? Og tænk engang - jeg har kun brugt 45 minutter på at skrive dette indlæg. How about that!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar