Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 19. september 2012

Jeg prøver, men lover intet

Jeg er vågen! Jeg har endda spildt cola ned i alle mine skuffer, så både René og jeg har været i arbejde for at få det fjernet hurtigst muligt. Faktisk var det mest René, for jeg havde kramper. Jeg har hans bryllupsgave stående lige ved siden af skufferne, og han siger, at han ikke har set den. Han nævnte det selv. Jeg har pakket den ind, så op i røven med det, hvis han har. Men han var meget sikker på, at det havde han ikke. Hehe. Det er da også helt OK - den er som sagt pakket ind.

Ej, altså, mine knæ er godt nok stride mod mig. Jeg skal leve med det resten af livet, og I kommer til at høre om det hver eneste skide dag! Ej... Haha.  Jeg skal nok prøve at lade være med at snakke om dem konstant.

Jeg lytter til Type O Negative. Det er vidunderligt. Pausen har været helt perfekt. Nu kan jeg lytte til det igen, uden at græde over Petes død. Det bringer mere glæde til musikken. Så nu sidder jeg og lytter til den, ganske stille og roligt. Jeg er meget træt, men jeg vil forsøge - jeg ved godt, at chancen er lille - at lade være med at tage en lur i dag. Men altså... klokken er tyve minutter over tolv, og jeg skal holde helt indtil jeg skal i seng i aften. Der er ikke så store odds. Og så har jeg spasmer i mit venstre ben. Haha. Jeg sidder konstant og skubber til bordet, fordi mit ben er livligt i dag. Men sådan er det jo nogen gange.

Jeg har købt noget mystisk tandpasta. Det skulle være supergodt som forebyggelse af paradentose. Derfor er det meget vigtigt, at jeg får børstet tandkødet grundigt på begge sider (indersiden og ydersiden) i hele munden. Det, som er fælt, er at den tandpasta, der kommer ud, er grøn, hen mod det grå, og det tandpasta, man spytter ud, er sort... Det er yderst mystisk. Man skulle få god ånde af det. Det gør man så også, har vi testet i dag - men smagen i munden er ikke speciel rar. Det er mærkeligt. Men nu vil jeg ødelægge min gode ånde til fordel for en rullepølsemad. Det er sygt lang tid siden jeg sidst har spist rullepølse, og René har købt noget fancy rullepølse til mig. Det er ikke fra Den Grønne Slagter, men skiverne ser nogenlunde ens ud. Mmm... Det skal jeg helt klart spise nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar