Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. september 2012

"As hollow as the O ind GOD"

"Dear God, if you were alive
You know we'd kill you"

 - Marilyn Manson

Jeg elsker lister. Systemer. Grafer. Alt, hvad der kræver en form for orden. Derfor er jeg i dag gået i gang med at "kortlægge" Renés og mit liv. Derfor har jeg netop, her klokken 21:00, oprettet et dokument, hvor alt nedfældes. Ikke fordi jeg skal bruge det til noget. Bare fordi det er sjovt. Jeg synes om den slags. Jeg finder orden morsomt, selvom det er noget, jeg elsker og kræver - i hvert fald på min computer.

Jeg har ikke bestemt mig for udseendet endnu, hvorfor jeg laver den i Notesblok først. Så kan jeg senere, når udseendet på selve skemaet er fastlagt. Det bliver i et skriveprogram. Jeg bruger ikke Microsoft Office, så jeg kan ikke huske, hvad skriveprogrammet hedder. Men det ligger i Open Office. Ikke desto mindre er det et skriveprogram, som jeg har tænkt mig at oprette skemaer i. Om det bliver et skema pr. dag, eller et skema i én fil, ved jeg endnu ikke. Nu skal jeg først finde på det helt rigtige system. Jeg kan eventuelt lave en mappe, hvor dag for dag ligger. Det går bare ikke, når det overlapper hinanden... Irriterende. Det havde været nemmere, hvis jeg bare kunne lave en liste. Nå, men det er jo netop det, jeg allerede har, så jeg behøver ikke at gøre mere ud af det.

Når det er sagt (skrevet), må jeg vist give en undskyldning til mine svigerforældre, svigermor især, for det er tilsyneladende mig, som misforstår hendes (åbenbart ikke) spydige kommentarer. Så derfor, svigermor: Jeg giver dig hermed en undskyldning.

"I'm weak, seven days I'm weak"

- Marilyn Manson 

(Ville desværre have haft ret, hvis dette var skrevet om mig)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar