Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. september 2012

Flere timer

God-freaking-morgen!

René og jeg lagde os til at sove omkring klokken 05:10, og så ringer telefonen 08:15??? På fastnettet, og forkert nummer???Ej hvor øv. 3 timers søvn er sgu da alt for lidt for mig. Jeg skal have omkring 5-6 timer for at undgå kramper. Uafbrudt søvn, altså. Jeg er simpelthen så træt, men jeg har også kun været oppe i 25 minutter. Man skal lige vågne lidt, jo, før man kan sige, hvor træt man egentlig er. Mærkeligt, i øvrigt. Og jeg har godt nok ondt i hovedet. Det er dog helt vildt. Men den sidder omkring panden, så heldigvis har musikken, jeg lytter til ingen effekt på den. Og det er vitterlig "heldigvis", for jeg lytter til "Heavy Metal Lover" af selveste Lady Gaga.  Ih, jeg elsker den sang. Jeg elsker at lytte til god musik!

Jeg synes, der er sket noget mærkeligt. For nogle måneder siden downloadede jeg "Laust Sonne" hos TDC. Jeg skulle bruge coveret til noget, og gik ind hos TDC for at hente det. Men der var ingen plade. Der var intet under det navn, det blev slet ikke fundet. Så nu, et par uger/måneder senere, er pladen pludselig tilgængelig igen - men med en ny fordeling af tracklisten samt et helt nyt cover? Hehe.

Vi overvejer stadig, om vi skal ind til min svigermor. Jeg gaber altid, når jeg er derinde, og i dag vil det være ekstra slemt fordi jeg er så træt allerede nu. Og hvis jeg snupper en lur inden vi tager afsted, kommer vi alt for sent ud af døren. Jeg gider ikke at blive hjemme, når jeg heller ikke kan komme den 22. september. Hvad gør vi så? Der er 2 muligheder. 
 1. Jeg bliver hjemme og sover
2. Jeg tager med og gaber min røv i laser.

- Hvad mon svigermor helst vil have? Hmm... Det er svært. Man kunne ringe og spørge, men det virker ærligt talt lidt åndssvagt. 

Flere timer om at skrive det her indlæg.

"You went to school and find out you're dumb"

- Gavin DeGraw

Ingen kommentarer:

Send en kommentar