Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. september 2012

Søde sedler og blodprøver

Total stiv græker ned til Fakta, inde i Fakta og hjem fra Fakta! Haha. Jeg var faldet 45 gange og  blevet  kørt over mindst 5 gange, hvis han ikke havde været med. Hehe. Af og til er jeg farlig i trafikken. Okay, jeg tager det tilbage. Jeg er ALTID farlig i trafikken. Det siger René. Jeg har altid fulgt de regler, der er, men René er ligeglad med det. Haha.

Jeg har købt en "memo cube" så jeg nemmere kan skrive de små sedler, jeg lægger ved Renés frokost. Det er så hyggeligt, og han bliver glad når han får en sød besked med sin mad eller madpakke. Jeg har også købt en notesblok, hvor jeg har noteret de gode citater ned, som jeg (blandt andet) skal bruge. Jeg har mere eller mindre overtalt ham til at preorder "Dishonoured" - et computerspil, han gerne vil have. Jeg opfordrer ham til at spille hver dag, så det ikke bare er indkøb, Youtube og søvn. Der må være noget sjovt også. Han har droppet onlinespil, fordi folk ikke kan tale pænt til hinanden. Så nu spiller han spil som f.eks. "Diablo 3" som jeg tvang ham til at købe. Jeg sagde til ham, at han skulle købe det, det kostede 400 kroner, og jeg pressede ham til at købe spil for de sidste 600 kroner, der var op til 1.000 kroner. Så han købte lidt af hvert blandt de gamle/billige spil, og så har han fået lov til at forudbestille "Dishonoured" - han vil så gerne have det. Men... Han vil ikke bruge penge, når vi ikke er enige, og det er vist ret dyrt, men jeg sagde til ham, at han fandeme skulle se at få fingeren ud af røven og bestille det spil. Det kan man vist først sidst i september, men han har fået ordre på at gøre det hurtigst muligt.

Og så er de i gang med at afslutte så mange patienter hos neu.amb. som muligt, på grund af Kurts død, og Evas orlov. Så det kan godt være, at jeg bliver smidt ud derfra, og så er det egen læge, der skal ordne medicineringen. Ooooh no! Nå, men han kan da i hvert fald få lavet henvisninger til Køge hospital, så jeg kan få taget blodprøver. Jeg skal have taget blodprøver én gang om året, men det er vist ikke noget, han ved. Hidtil har jeg kun fået taget blodprøver, når jeg selv har bedt om det. Men min læge ved sgu da minus om epilepsi... Dammit. Nå, men det kan være, at jeg er heldig og kan forblive på Roskilde sygehus. Jeg har jo problemer med min medicinering. Det kan min læge ikke klare. De må gerne smide mig ud, når det den er i vinkel, men før - det er jeg imod. Men jeg har ikke tænkt mig at stritte imod. Det er pinligt. Men jeg skal have kontaktet lægen ang. blodprøver - René skal også tjekkes. Vi kan lige så godt gøre det sammen, for jeg får gratis kørsel. René er skrevet ned som ledsager, fordi jeg normalt ikke kan klare den slags selv. Så han må gerne køre med. Derfor er det nemmest at få det ordnet samtidigt. Jeg tror, at jeg vil gøre det med det samme. Jeg mener at vi har en uge til at få det ordnet, og så vidt jeg ved har vi ingen planer i denne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar