Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 29. september 2012

Syg høne og en gammel øgle


Jeg skamlytter "Tæt på" af Anna David. ( Tæt på ) Jeg har haft den i årevis (jaja, overdrivelse fremmer forståelsen), men jeg har først "opdaget" sangen nu. Den er jo genial! Teksten er ret ringe, godt nok, men sat sammen med musikken - Wauw! Jeg kan slet ikke lade være med at danse rundt - godt at René sover! Haha. Jeg har skruet alt for højt op i mine hovedtelefoner, men jeg kan ikke lade være, for den sang sparker seriøst røv. Den har så meget energi. Og jeg behøver ikke at se den rædselsfulde video, for jeg har den jo i mit musikbibliotek. Men Anna David har nok nogen af de smukkeste tænder, jeg har set i mit liv. Det er SÅ dejlige. Suk. Det er lige før jeg får lyst til at få ordnet mine tænder, så de kan ligne hendes. Haha. Jeg er en totalt syg høne!

Bortset fra det; jeg har fået frit løb til at bestille alt hvad jeg ville af hobbyting på nettet, og jeg har da også fundet nogle ting, jeg gerne vil have. Totalt åndssvagt - for nu, hvor jeg endelig havde "fået lov" til at købe mig fattig i alle de mærkelige ting, jeg godt kan lide - kuglepenne, f.eks. - havde jeg kun brug for 2 tuscher og lidt karton (10 ark). René sagde at jeg skulle bestille mere, fordi fragten er 90 kroner. Han købte også en del. Men jeg købte 5 kuglepenne, 3 stiftblyanter og 2 pakker stifter. Typisk, ikke? Haha. Jeg sad og rodede rundt på siden, og det var virkelig det eneste, jeg kunne finde på. Jeg brugte 1½ time på det, og til sidst opgav jeg og blev enig med mig selv om at "nøjes" med det dér. Latterligt. Men sådan er livet altså nu engang. Jeg kunne ikke finde på noget brugbart, nu, hvor jeg havde frie tøjler. Og da jeg oprettede min konto, kom mit navn desværre til at være min e-mailadresse, fordi jeg havde kigget forkert. Haha. Fedt nok at hedde sin e-mails navn. Jeg skal ind og have ændret det. 

Sådan. Jeg regner ikke med, at de har afsendt det endnu, ej heller set ordren, så mon ikke de kan nå at ændre det? Adresseoplysningerne er i hvert fald korrekte. Hvis de sender lortet i morgen, er det her onsdag eller torsdag. Men hvis de har en aftale med Postdanmark og har sendt det, kommer det muligvis tirsdag, og der er jeg hos KBJ. Så kan René ikke komme med derop, for der skal være nogen til at modtage pakken. Det karton, jeg har købt, er "reklamekarton" og det er 50x70cm...! Men de havde ingen mindre modeller i den tyngde. Det meste karton vejer 180g pr. ark, og det er ikke specielt meget. Det her reklamekarton vejer mellem 270-300g pr. ark. Så må jeg jo klippe det ud i den størrelse, jeg skal bruge. Haha. Det bliver fandeme en stor pakke. næsten en hel meter. Hæh.

Jeg fik en telefonopringning i dag, på mobilen. Jeg kendte ikke nummeret, men jeg mindedes at have set det før. Så jeg tog den, og en eller anden gammel øgle sad og ævlede, jeg fattede minus, og så sagde hun et eller andet med "Nå, du er jo Rikke" og så viste det sig, at det var hende ovenpå, der havde set et telefonnummer på hendes telefon, som hun ikke vidste hvem var. Derfor ringede hun til nummeret. Det var jo så mig, for vi har lovet at ringe til hende når vi skal lave mad med hvidløg, fordi hun får kvalme af lugten. Så hun skal lige vide det, så hun kan lukke sit vindue. Så sagde hun, at jeg jo var Renés kæreste, og at han ville skrive mit navn på også, så der stod "Rikke og René" på hendes mobil.


Rikke signing off for now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar