Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 27. december 2010

Awesome dag!

Yay! Dejlig dag. Startede ud med ondt i knæet og halvdårligt humør. Men lige nu... Wauw... Superdejlig dag. Vi skal have pastasalat til aftensmad, og jeg glæder mig allerede! Jeg overvejer at kaste mig ud i at lave mad nu - men klokken er kun 15:30, og det holder jo ingen steder. Heldigvis er der kun en lille halvanden times tid til jeg kan gå i gang! Yay! 

Vi har fået talt med Majbrit, og vi skal derop nytårsaften. Hm. Så bliver det spændende om Kim er sur eller ej. Det kunne hun ikke svare på. Men nu skal vi så derop. Så må det briste eller bære. Vi skal have undersøgt togafgangene. Vi skulle gerne kunne komme helskindet hjem igen. Hvis det sidste tog kører 23:54 som sædvanligt, er det jo lidt småkedeligt. Men S-togene kører hele natten, og der må da næsten være en speciel køreplan for nytårsaften for også regionaltogene?

Ellers sidder jeg her og lytter til musik - det er dejligt! Jeg elsker musik! Jeg kan huske alt, hvad jeg har spist i dag, og jeg skal have skrevet points ned. Jeg skulle nødigt overskride dagens antal. Nu må vi se! Ih, hvor er det rart at være tilbage på kuren! Jeg ved godt, at nytårsaften bliver anderledes, og at vi kommer til at spise usundt, eftersom vi skal have fondue, men sådan er det jo bare. Vi må tilpasse os lidt, vi kan ikke sige ja til at komme et sted og så sige at vi ikke vil spise deres mad, og forlange noget andet. Det går ikke.

Haha. Jeg har fået hikke. Det får jeg ret ofte. Skørt. Hader hikke! Og så har jeg ondt i nummi igen - den bløder også i dag, så det er nok hæmoriden, der ter sig. Haha. Det skal den da også bare have lov til. Jeg glæder mig supermeget til aftensmaden - fik jeg sagt det? Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar