Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. december 2010

Jeg tager sgu en lur!

Yay! Mit besøg hos de svigergamle var bare rigtig godt! Jeg lavede en rigtig lækker dessert, den smagte rigtig godt, og de var temmelig begejstret for den! Det er jo bare herligt. Jeg havde min svigermor på tomandshånd, og det var så rart bare at sidde og sludre - primært om René... Haha. Det er skønt at disse René sammen med hans mor. Hana. Så kan han lære det.

Jeg fik afleveret Mikies pakkekalender, og jeg fik en gave fra ham. Det er superpænt af ham at gå ud og købe dækkeservietter med nisser på, til os! Hvor er han dog en dygtig hund, der sådan kan shoppe og det hele. Hehe. Men det er nu rart at have juledækkeservietter, for det er rart med lidt ekstra jul. Jeg skal have ringet og sagt tak.

Puh, jeg er godt nok træt nu... Jeg ved ikke, hvad tid jeg var oppe, andet end at jeg var oppe omkring klokken 04:00-04:30 - og nu er jeg træææt. Men hvad havde man ellers forventet? Hehe. Jeg er ALTID træt. Mon ikke, det er på tide at tage mig et par timer på øjet? Det vil jeg tro. Så ødelægger jeg mit smukke udseende, men pyt, jeg skal være hjemme resten af dagen. Ja, jeg tror sgu, at jeg gør det! Jeg hopper i seng og "lukker øjnene i 5 minutter", som min mor plejer at sige... Fem minutter på øjet kan nemt være 2-3 timer. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar